Strasna iritacija :/

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Milosbp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 8:59 pm

Strasna iritacija :/

Post od Milosbp »

Ovako... pocelo mi se desavati pre jedno 2-3 meseca i ne znam sta da radim.... Ovo je novo za mene do sada nisam imao ovakvu situaciju. Naime imao sam odnos s devojkom i posle nekih mesec dana od toga sam raskinuo sa njom...Tad mi se pocelo javljati crvenilo i neka neobicna mast na glavicu (ne znam kako da objasnim to kao neka sluz il nesto) i posle te sluzi mi malo ispuca kozica glavica pa me pomalo boli kad navlacim dok mi je "dignut" ne znam sta da radim nisam primetio kako mi se to javlja pocelo je s nekih 1-2 put na mesec, al evo zadnje 3 nedelje mi nikako ne odlazi... taman me prodju te ranice eto novih za 2 dana... Redovan sam u higijeni ne znam sta da radim :/ Moze pomoc? Hvala!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Strasna iritacija :/

Post od drbgd »

idite kod dermatovenerologa, lici prema opisu na genitalni herpes

ZBOG CEGA NE KORISTITE KONDOM?
Milosbp
Novi član
Novi član

Post od Milosbp »

Koristim kondom uvek...
Milosbp
Novi član
Novi član

Post od Milosbp »

Jel to nesto jako opasno da li trba da budem jako zabrinut? :/
Milosbp
Novi član
Novi član

Post od Milosbp »

Inace dok sam imao te odnose sa devojkom koristio sam sapun da ne bude nekih cudnih mirisa pred odnos (dove itd...) i do pre nekih po meseca sam prestao da koristim da li je to mozda uticalo na pojavu te iritacije-infekcije il sta vec?
Milosbp
Novi član
Novi član

Post od Milosbp »

I da zaboravio sam napomenuti najvaznije imam dijabetes!
Odgovori