Na sta vas asociraju sledeci simptomi???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
qaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2007 8:49 pm

Na sta vas asociraju sledeci simptomi???

Post od qaz »

Opisacu simptome koje imam,a molio bih sve koji procitaju da mi pomognu u odredjivanju moguce dijagnoze.Pre 15-ak dana su mi se po sluzokozi donje usne pojavili mehurici ispunjeni belom,providnom i lepljivom tecnoscu.Prolazili bi posle dan-dva bez traga i oziljka,ali mi se pre 7 dana pojavio jedan cvoric koji ne prolazi.Povremeno se smanji,a zatim ponovo poraste.Ispunjen je tesnoscu,a kada se smanji,ostaje u nivou koze blago uzdugnuto tkivo belicaste boje.Na polnom organu nemam nikakvih promena.Imao sam odnos bez kondoma pre 25 dana,zato sam i posumnjao na mogucnost neke sexualno prenosive bolesti.
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

qaz,zaista ne razumem zasto takve stvari resavas na ovaj nacin.Mozda ja preozbiljno to sve shvatam,ali sve promene pogotovo na polnom organu nikada nisam prepustala slucaju.Ako ti se nesto pojavilo sigurno nije normalno i sigurno treba da odes do neke ordinacije gde ce ti se sa sigurnoscu utvrditi o cemu se radi i gde ces dobiti adekvatnu terapiju!Ako se do sada nisi obracao strucnom licu eto prilike da to uradis sada!Srecno!
Odgovori