snse za prenosenje HIV-a

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nikola29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2015 7:53 am

snse za prenosenje HIV-a

Post od Nikola29 »

Pozdrav svima,

Pročito sam sve postove u vezi sa ovom temom, i od prilike svestan sam kakav odgovor mogu da dobijem, ali pošto je svaki slučaj zaseban, značilo bi mi da neko stručan odgovori baš na moje pitanje.

Kakave su šanse da dobijem HIV ukoliko mi je devojka vrhom svog jezika liznula glavić za vreme predigre. Dakle kontakt izmedju njenog jezika i mog glavića trajao je možda jednu sekundu ili krace. Da dodam da mi glavić nema nikakvih ranica, ali da je ona olizala vrh glavica (samu rupu iz koje izlazi pisaca i sperma) koja mi je uvek nesto crvenija nego ostatak glavica. Takodje, i njen jezik deluje savim ok i deluje da nema ranica.

Takdje, imam dosta osetljive desni, koje s vremena na vreme prokrvare kada jako trljam cetkicom, njeni desni su uredne (urednije od mojih) kakva je sansa da se zarazim poljupcem sa njom.

Ovo sve se desilo pre jednog dana, što je ujedno i najrizičniji sexualni kontakt koji sam do sada imao, tako da je rano za testiranje, a pošto devojku nedovoljno dobro poznajem, ne mogu da budem siguran u njen hiv status pa zbog toga malo brinem.

hvala svima unapred. zaista bi mi značio odgovor stručnog lica.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: snse za prenosenje HIV-a

Post od aaaca »

Због чега се петљаш са особама у које немаш поверење?
Odgovori