Sitne bubuljice na rubu glavica !!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Mislim da ne, nisam primetio da su mi se prosirile. :) Ali meni se to bre jedva vidi, ove slike koje si postavio su stvarno jezive! :o
neznam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 1:10 am

Post od neznam »

Da brate nego da ovim slikama pogledaj kakva im je koza glansa vidis da je nekako kao da je ispucala -nije svuda bash glatka pa me zanima dal je to normalno jer je i meni negde tako kao ispucala pa me zanima dal je to normalna stvar a inace i meni se te zlezde jedva vide i nemam ih mnogo pa zbog toga pitam dal se sire..mozda ove zlezde imaju nekakve veze s tim, recimo ako je koza suva i ispucala mozda se one pojavljuju jer sam procitao da one sluze valjda da bi podmazivale kozu, pa zato bih bilo dobro da neko strucan objasni stvar!?
neznam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 1:10 am

Post od neznam »

bio sam kod doktora rekao je za to sto mi je navodno kao "ispucala koza" da je to normalno i da su to neke brazde... tako da je sve u redu. A za te zlezde rekao je da ih moze biti vise i da neki ljudi imaju mnogo vise.
unimportant
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 3:25 am

Post od unimportant »

Da li je moguce izvrsiti obrezivanje kada su tisonove zlezde ucestale na tom delu penisa?
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Sto ne bi bilo moguce zivota ti, kakve to ima veze??? :D
unimportant
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 3:25 am

Post od unimportant »

Da,ali su prilicno ucestale i nisu male,ne znam da li bi mogle da prave problem,da krvare i sl?

Ima li jos ko odgovor,da se apsolutno uverim?
mica-miki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 7:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mica-miki »

Da li mogu da se tisonove zlezde uklone hiruski i gde? Zbog cega doktori ili estetski hiruzi odbijaju ovakve poduhvate? Da li ostaju oziljci posle zahvata?
Hvala unapred!
subject0007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 10:27 am

Post od subject0007 »

koliko kosta to uklanjanje tisonovih zlezda i gde se moze obaviti....????
user_name
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 12:33 am

Post od user_name »

Zanima me do kada postoji mogucnost da se pojave ove zlezde, do koje godine, tj. kada mogu da budem koliko-toliko siguran da ih necu dobiti?Hvala unapred...
Stanislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2008 8:37 am

Post od Stanislav »

Imam jedno pitanjce...

Jedna jedina od tih zlezdica mi se malo upalila (zacrvenela, i blago uvecala) a smestena je na kozici gornje strane malo dalje od korena penisa. Danas sam bio kod doktora cisto da vidim jel to to, sto je on i potvrdio, i prepisao mi Enbecin mast da mazem 5 dana.

Ona niti boli, niti pecka, zanci apsolutno nista sem blagog crvenila i blagog otoka, a zaboravio sam da pitam doktora da li moram da izbegavam seksualne odnose u tih narednih 5 dana, pa ako neko ima odgovor zamolio bi da mi kaze.
user_name
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 12:33 am

Post od user_name »

Želeo bih da pitam kako da se spreči uvećavanje ovih žlezda..ako je to moguće. I znam da nije opasno, i ne želim da me u to ubeđuje iko, samo bih da mi nako pomogne ako može... Hvala unapred...
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

Verovatno nikako?! To je prirodan proces koji je nemoguce kontrolisati voljom.... to valjda radi autovegetativni nervni sistem, a zasto se kod nekih muskaraca uopste javljaju te zlezde a kod nekih ne ... trebalo bi neko od experata da objasni, ako postoji objasnjenje. :-?
Bye bye little lady
vozdovac kriminal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 1:24 am

Post od vozdovac kriminal »

e ljudi da vas pitam imam 16 godina i imam nesto na kozici isto kao i ovo

http://www.atoute.org/images/penis/zizi%20gras2.jpg

e filip je rekao da su to proširene lojne žlezde... E mene zanima e to opasno il sta vec ?!?!
vozdovac kriminal
Novi član
Novi član

P.S Nije ovo moja slika to sam samo kopirao .. MEni su znatno manje !
vozdovac kriminal
Novi član
Novi član

Odgovori