Sitne bubuljice na rubu glavica !!!!
Da brate nego da ovim slikama pogledaj kakva im je koza glansa vidis da je nekako kao da je ispucala -nije svuda bash glatka pa me zanima dal je to normalno jer je i meni negde tako kao ispucala pa me zanima dal je to normalna stvar a inace i meni se te zlezde jedva vide i nemam ih mnogo pa zbog toga pitam dal se sire..mozda ove zlezde imaju nekakve veze s tim, recimo ako je koza suva i ispucala mozda se one pojavljuju jer sam procitao da one sluze valjda da bi podmazivale kozu, pa zato bih bilo dobro da neko strucan objasni stvar!?
-
unimportant
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 3:25 am
-
unimportant
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 3:25 am
-
subject0007
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 10:27 am
Imam jedno pitanjce...
Jedna jedina od tih zlezdica mi se malo upalila (zacrvenela, i blago uvecala) a smestena je na kozici gornje strane malo dalje od korena penisa. Danas sam bio kod doktora cisto da vidim jel to to, sto je on i potvrdio, i prepisao mi Enbecin mast da mazem 5 dana.
Ona niti boli, niti pecka, zanci apsolutno nista sem blagog crvenila i blagog otoka, a zaboravio sam da pitam doktora da li moram da izbegavam seksualne odnose u tih narednih 5 dana, pa ako neko ima odgovor zamolio bi da mi kaze.
Jedna jedina od tih zlezdica mi se malo upalila (zacrvenela, i blago uvecala) a smestena je na kozici gornje strane malo dalje od korena penisa. Danas sam bio kod doktora cisto da vidim jel to to, sto je on i potvrdio, i prepisao mi Enbecin mast da mazem 5 dana.
Ona niti boli, niti pecka, zanci apsolutno nista sem blagog crvenila i blagog otoka, a zaboravio sam da pitam doktora da li moram da izbegavam seksualne odnose u tih narednih 5 dana, pa ako neko ima odgovor zamolio bi da mi kaze.
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
vozdovac kriminal
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 1:24 am
e ljudi da vas pitam imam 16 godina i imam nesto na kozici isto kao i ovo
http://www.atoute.org/images/penis/zizi%20gras2.jpg
e filip je rekao da su to proširene lojne žlezde... E mene zanima e to opasno il sta vec ?!?!
http://www.atoute.org/images/penis/zizi%20gras2.jpg
e filip je rekao da su to proširene lojne žlezde... E mene zanima e to opasno il sta vec ?!?!
-
vozdovac kriminal
- Novi član

-
vozdovac kriminal
- Novi član