Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Da brate nego da ovim slikama pogledaj kakva im je koza glansa vidis da je nekako kao da je ispucala -nije svuda bash glatka pa me zanima dal je to normalno jer je i meni negde tako kao ispucala pa me zanima dal je to normalna stvar a inace i meni se te zlezde jedva vide i nemam ih mnogo pa zbog toga pitam dal se sire..mozda ove zlezde imaju nekakve veze s tim, recimo ako je koza suva i ispucala mozda se one pojavljuju jer sam procitao da one sluze valjda da bi podmazivale kozu, pa zato bih bilo dobro da neko strucan objasni stvar!?
bio sam kod doktora rekao je za to sto mi je navodno kao "ispucala koza" da je to normalno i da su to neke brazde... tako da je sve u redu. A za te zlezde rekao je da ih moze biti vise i da neki ljudi imaju mnogo vise.
Da li mogu da se tisonove zlezde uklone hiruski i gde? Zbog cega doktori ili estetski hiruzi odbijaju ovakve poduhvate? Da li ostaju oziljci posle zahvata?
Hvala unapred!
Zanima me do kada postoji mogucnost da se pojave ove zlezde, do koje godine, tj. kada mogu da budem koliko-toliko siguran da ih necu dobiti?Hvala unapred...
Jedna jedina od tih zlezdica mi se malo upalila (zacrvenela, i blago uvecala) a smestena je na kozici gornje strane malo dalje od korena penisa. Danas sam bio kod doktora cisto da vidim jel to to, sto je on i potvrdio, i prepisao mi Enbecin mast da mazem 5 dana.
Ona niti boli, niti pecka, zanci apsolutno nista sem blagog crvenila i blagog otoka, a zaboravio sam da pitam doktora da li moram da izbegavam seksualne odnose u tih narednih 5 dana, pa ako neko ima odgovor zamolio bi da mi kaze.
Želeo bih da pitam kako da se spreči uvećavanje ovih žlezda..ako je to moguće. I znam da nije opasno, i ne želim da me u to ubeđuje iko, samo bih da mi nako pomogne ako može... Hvala unapred...
Verovatno nikako?! To je prirodan proces koji je nemoguce kontrolisati voljom.... to valjda radi autovegetativni nervni sistem, a zasto se kod nekih muskaraca uopste javljaju te zlezde a kod nekih ne ... trebalo bi neko od experata da objasni, ako postoji objasnjenje.