evo i problema, ima mozda jedno mesec, dva dana kako sam na polnom organu pocheo da osecam prvo neki kao svrab ili iritaciju sad se to javi MAX jednom dnevno, mada je neprijatan miris ostao, kako ga objasniti pa recimo par sati, 3, 4, 5 h posle kupanja ako povuchem kozicu i prstom dotaknem glavic na prstu mogu osetiti neprijatan miris i chini mi se da ako povuchem rukom od dole kao da 'ga' iscedim mozda izadje kap nekog sluza ili shta vec mada to nije stalno tj nisam siguran da odatle potiche "miris"...
shto se tiche higijene tu je sve na vrhunskom nivou takodje perem ga i posle svakog mokrenja zadnjih par godina, shto se tiche kondoma - ne volim ih, shto se tiche devojaka - ima ih dosta

btw pre nedelju dana mi se pojavio kao nepravilni krug na kozi kao neki jajasti pechet prechnika 2-2,5 cm znachi kao neki obruch ivice su blago izdignute i crvenije a koza u sredini je normalna, kad se pocheshem tu i oblast okolo postane crvenija inache sve se to nalazi na desnoj ruci tachno gde je lakat pa sa spoljne strane da moze lepo da se vidi

u svakom sluchaju mene interesuje odakle taj neprijatan miris imali ko kakvu ideju, da li je to na ruci na neki nachin povezano, neke tablete, krema shta vec, ne bih da kvarim tradiciju

hvala, aleksandar!