sekret/sluz >> neprijatan miris...

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
badboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 05, 2007 5:36 am

sekret/sluz >> neprijatan miris...

Post od badboy »

eee ovako, vec je 06 procitao sam pola foruma i nije mi dobro jedva gledam na oci :)
evo i problema, ima mozda jedno mesec, dva dana kako sam na polnom organu pocheo da osecam prvo neki kao svrab ili iritaciju sad se to javi MAX jednom dnevno, mada je neprijatan miris ostao, kako ga objasniti pa recimo par sati, 3, 4, 5 h posle kupanja ako povuchem kozicu i prstom dotaknem glavic na prstu mogu osetiti neprijatan miris i chini mi se da ako povuchem rukom od dole kao da 'ga' iscedim mozda izadje kap nekog sluza ili shta vec mada to nije stalno tj nisam siguran da odatle potiche "miris"...
shto se tiche higijene tu je sve na vrhunskom nivou takodje perem ga i posle svakog mokrenja zadnjih par godina, shto se tiche kondoma - ne volim ih, shto se tiche devojaka - ima ih dosta :) (nisam chuo da je bilo koja imala neke probleme), shto se tiche poseta lekaru - nisam bio bolestan 12 godina isto toliko dugo nisam bio kod lekara ne znam vishe ni dom zdravlja gde je :) (imam 22 godine)
btw pre nedelju dana mi se pojavio kao nepravilni krug na kozi kao neki jajasti pechet prechnika 2-2,5 cm znachi kao neki obruch ivice su blago izdignute i crvenije a koza u sredini je normalna, kad se pocheshem tu i oblast okolo postane crvenija inache sve se to nalazi na desnoj ruci tachno gde je lakat pa sa spoljne strane da moze lepo da se vidi :) sad evo gledam je skoro nestalo pa ne mogu da stavim sliku ne znam dal su te dve stvari u vezi ili nisu....(???)
u svakom sluchaju mene interesuje odakle taj neprijatan miris imali ko kakvu ideju, da li je to na ruci na neki nachin povezano, neke tablete, krema shta vec, ne bih da kvarim tradiciju ;)

hvala, aleksandar!
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozz badboy....
badboy napisao:nisam CHUO da je bilo koja imala neke probleme
bakterije, gljivice i virusi sigurno ne vicu: UUUUJA, eeeeevo nas!!!

ali ako bi da drzis tradiciju (neodlaska kod lekara, sexa bez kondoma,...) jedino ti ostaje da se pripremis na dugo cesanje, jer ovako online niko ne moze da ti kaze sta je zaista uzrok i cime da se lecis...

p.s. menjaj tradiciju!!!

Slika , jane_doe
badboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 05, 2007 5:36 am

Post od badboy »

ok ok kako igleda taj pregled dal treba da se pripremim za neke muke ili je opushteno ;) u ponedeljak ili utorak ufff :)
xtreme
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 2:05 pm

Post od xtreme »

evo ovako,
ti si vec veliki decak i moras da znas da svaka druga osoba ima nesto. zbog toga treba da budes odgovoran prema sebi i drugima i da vodis racuna o svom zdravlju.
treba da odes kod urologa. ne znam tacno kako to konkretno ide, gurnu ti neku zicicu u penis i uzmu bris. vise je neprijatno nego bolno. urade ti analize, kazu ti sta si pokupio, dobijes tablete ili kremicu i lecis se. mozda treba da odes prvo na opstu praksu i uzmes uput za urologa.
nema tu sramote ni blama, nisi ni prvi ni poslednji kome se desavaju takve stvari, stisni zube i sto pre kod cika doce.
srecno, pamet u glavu, kondom u dzep i javi sta je bilo :wink:
Mr.No
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mr.No »

A ako slučajno čika doca ne bude dovoljno promićuran ili ''otalja posao'' važna napomena: u tvom slučaju obavezno uzmi sledeće briseve: bakteriološki, na Hlamidiju, Mikoplazmu i Ureaplazmu. Ako je sekret izražen, gust, žućkast... može biti Gonokok... itd. U svakom slučaju idi lekaru!!!
Zašto sam sve ovo napisao: ukoliko nije ništa karakteristično (Gonokok, Hpv...), i lekar preporuči samo bakteriološki bris - obavezno uzeti i ove ostale jer ih obično izbegavaju zbog cene a ne treba smetnuti s uma da je npr. Hlamidija izuzetno rasprostranjena i može izazvati pomenute simptome.
Bris nije samo neprijatan, malo i boli ali preživećeš :D
Srećno
Odgovori