Sekret penisa

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Sekret penisa

Post od dural29 »

Evo da i ovde postavim temu, mozda jos neko procita pa me posavetuje. Napominjem da cu svakako ici kod lekara, mada nisam najsrecniji zbog toga ali dobro..
Naime, imam konstantan osecaj da mi se u uretru spusta neka tecnost.. U pocetku sam mislio da mi se stalno mokri i kada to osetim odem do toaleta i - nista. Tacno osecam to nesto da je tu, na kraju uretre, ako se opustim izacice. Medjutim, desava se da i kada se opustim ne izadje nista. Onda sam mislio da umisljam. E onda se jedan dan na vesu ukazao trag neceg mokrog da bih na kraju i sam video kap potpuno providne, rastezuce tecnosti..kao presemena tecnost. Tako je vec danima i strasno me cini nervoznim. Nemam niakvih pecenja, bolova i sl, jednostavno samo taj glupi osecaj da cu se kao umokriti jer je to nesto tu, na pragu da izadje. Na sta posumnjati? Sta se to luci? Dao sam mokracu na urinokulturu i rezultat je - zasejane podloge su ostale sterilne. To pretpostavljam znaci da sam cist. E sad, da li raditi (prokleti) uretralni bris i na sta? Pretpostavljam da sve sto bi se mozda naslo u tom brisu mokraca ne pokazuje, jel tako? Dakle na sta covek da sumnja u ovom mom slucaju? Napominjem da imam 30god i stalnu partnerku (ozenjen) koja ima UVEK pojacan sekret!!
Stefan_05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 12, 2012 9:00 pm

Re: Sekret penisa

Post od Stefan_05 »

I ja imam isti problem, da li moze neko da odgovori na ovo pitanje???
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Re: Sekret penisa

Post od dural29 »

Meni prodje samo od sebe, da kucnem u drvo!! :wink:
Odgovori