i onda pricasmo nesto na tu temu i ja poceh da shvatam kakve stvari sve postoje.Ono,sida,triper,sifilis,to sam znao,
ali ovi silni herpesi,hpv-i,hlamidije,kondilomi itd. su me malo uplasili.Dobro,necu,daleko bilo,da umrem od toga,ali ako sam
vec cist,onda bar hocu takav da ostanem.Jedna stvar zbog koje sam ponosan na sebe i zbog koje cu da se potapsem po ramenu
(tap,tap...) jeste da sam uvek koristio kondom.Ali (opet ono ali) bilo je tu i oralnog seksa.Bez zastite.
Posto sam procitao dobar deo postova sa foruma,znam da je velika sansa da se nesto zakaci oralnim putem.
Koliko sam ukapirao treba da odem do urologa i da se testiram.E sad,koje testove treba da uradim ako hocu da se istestiram
na sve moguce bolestije,viruse...?
Dalje,koliko sam ukapirao,ako nemam HPV i nisam ga imao nikad,onda mogu da se vakcinisem i budem zasticen 100%.Jel tako?
Do sada,kad god mi se cura malo vise svidjala,ja sam hteo da joj pruzim oralni sex iliti kunilingus.Na sta sve mora da saljem
curu da se testira ako hocu da to uradim opet? I recimo svidja mi se cura,i ona ima hpv ili nesto tako,a ja hocu da joj pruzim oral,
sta onda?da stavljam kondom na jezik

Hvala unapred.Pozdrav.