ravni kondilomi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
daklu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 12:40 pm

ravni kondilomi

Post od daklu »

Imam kondilome, bio sam kod doktora u KCS i.. upucen sam na terapiju..mazanja ..nekom mascu.... proslo je 2 meseca i nista.
danas sam mi je doktorka rekla da moram hirurskim putem da skinem kondilome koje imam na penisu i anusu.!
e sada... pitanje... na penisu nisu uopste KARFIOLSKOG OBLIKA! vec .. su veoma niski..i ravni... kao plikcic... malo zadebljanje... cak i doktorka.. kada je pogledala danas.. nije konstatovala kondilom u 1 momentu..vec .. neke.. "plikove" ili sta vec rece.. nemam pojma... dok nije videla karfiolske kondilome na guzi :)

po cemu si ti ravni kondilomi opasniji?

imam ih vec duzi vremenski period.. nisu se razmnozavali...

ima neko ideju..gde mogu da skinem ove male napasnike?!

koja metoda? laser? talasima? pod skalpel? :)

koja drzavna institucija to "odradjuje" jer ne pada mi napamet da placam privatnike..kada vec placam zdravstveno osiguranje!

hvala.
daklu
Novi član
Novi član

Post od daklu »

primetio sam da osim tog jednog ravnog..ima i nekih sitnih..skoro ne vidljivilh...

kako da se otarasim svega..a da ne odsecem malog?

:)

ps: kremice nisu pomogle..
ps1: zna neko gde mogu da narucim ALDARA kremu?
daklu
Novi član
Novi član

Post od daklu »

znam sta cu.. ima da usijam parce gvozdja..i da spalim gamad sam!

:)
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ma ja bi ga ipak odsekao :lol: :lol: :lol: E nasmeja me brate! Neznam jesi li razmisaljao o tecnom azotu?
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Prvo bi probao tecni azot, a za secu i prepariranje nikad nije kasno :lol: Usijano gvozdje bi preporucio za one na anusu :lol: Neznam sta mi je, nesmejao si me valjda formulacijom pitanja, a problem i nije tako neozbiljan! Ima jedna priv klinika, preko puna htl. Jugoslavija, javicu ti adresu, pa se konsultuj tamo sa prof Knajterom!
Metnes mu cunu na astal i kazes govori profesore!
daklu
Novi član
Novi član

Post od daklu »

kada sam bio kod doktorke... govorio sam.. imam kondilome na zgodnom i ne zgodnom mestu... :) ono na dupetu mi stvarno nije trebalo.. al dzaba. kad ne biraju gde ce da se nameste... mada nije me blam.. sta da radim...takav je zivot lekara..cupav i dlakav :0 bas kao na dupetu :)

elem... idem kod proktologa..cim prodju praznici... ali me najvise plase ovi kondilomi na penisu.. jer kao sto rekoh... tesko da ce da neko zagleda u iste..i pecka jedan po jedan...

taj azot..mi se cini cool :) hahaha :)

ali kao sto rekoh.. ne pada mi napamet da placam privatnika..ako vec mogu da odradim posao u drzavnoj ustanovi... jedino ako nisu sposobni.. onda cu kod tog cika... mengela :) jel on nemac? :)

dakle...koja drzavna ustanova ima tecni N ? :)
Odgovori