Rane na penisu - poludecu!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

miroslav1992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 16, 2013 11:07 am

Re: Rane na penisu - poludecu!!!

Post od miroslav1992 »

Pojavio mi se gnoj u obliku prstena oko celog glavica na dnu...to se desilo kad sam povukao kozicu sa glavica, i od tada je taj gnoj koji jako iritira.Cak sam razmisljao da probusim iglicom,jer mi jako smeta.STA DA RADIM
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Vrlo Radoznala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 12, 2013 2:22 pm

Post od Vrlo Radoznala »

MilosApo napisao:Tebra danas je jos gore ceo glavic je beo a to se ne skida pece me ka idem u wc ona treca rana se posirila a kod lekara idem tek u utorak
Tvoje i PH vrednosti tvoje devojke se ne slazu nikako. Ne mora da znaci da je ona necim zarazena, ukoliko naravno i sama ne oseca neke smetnje, dakle, trk kod urologa specijaliste, zakljucice se o cemu se radi, od cekanja nema selameta! :wink:
Odgovori