rana u obliku bubuljive na penisu

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
srebrni letač
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2007 2:03 pm

rana u obliku bubuljive na penisu

Post od srebrni letač »

imam problem koji sam uočio slučajno jutros. redovno odrzavam higijenu i ne menjam cesto partnerke, ali sam jutros otkrio na penisu (bliže korenu , sa strane) nešto nalik malo vecoj bubuljici koju sam povredio i na vrhu je crvenkasta ( kao otvorena rana).
zna li neko sta bi moglo da bude u pitanju
captain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 1:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...bas tako...

Post od captain »

...to se i meni desilo i ubedili su me (drgari, brat, pa cak i drugarice) da je to normalno i da je obicna bubuljica izazvana znojem ili bilo cime...do sada sam verovao u to, ali bas na istom mestu i meni i tebi?...nadam se da ce neko jos da se ukljuci i odgovri na ovu slicajnost...
dznenad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 13, 2007 9:22 pm

Post od dznenad »

Drugari i ja imam taj djavo. Izlazilo mi je i ranije, ali ovaj put ima dve i to vece. Ja sam prilicno siguran da su bubuljice, jer jedna ima i vrh. Mnogo su zajebane, jer su podkozne, a takve dugo ostaju. Ja im mazem nesto za zasusivanje, pa cemo da vidimo, ali nije to bio savet dotora, odnosno nisam ni bio. Mozda doktori znaju dobro resenje za to, ali ja necu da idem vec sam im pokazio patku kad mi cura imala kondilome. Meni licno smeta, ali moram da cekam. SAMO BEZ SEKIRANJA, I DRKANJA DA SE NE IRITIRA MOZDA. zzzzz
ZimicS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 18, 2007 10:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ZimicS »

:o Drugari , kako sebe nazivate , najbolje je da se obratite strucnjaku i da neradite nista na svoju ruku......
da vam posle nebi bilo zao..
Srecno :wink:
Odgovori