Problem sa glavićem

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mirko.r
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 8:22 am

Problem sa glavićem

Post od mirko.r »

Da budem kratak , iako problem traje dosta dugo .Pošto sam imao neke promene na glansu glavića spakujem se i odem kod doktora , posle pregleda dobijem mast "Nistatin " da mažem glavić i tablete istog naziva da pijem . Problem je rešen , ali ostali su ožiljci (tamnija boja) tamo gde se ljuštila kožica po glaviću . Posle nove posete doktoru preporuče mi da mažem glavić sa "Pantenol" kremom " i uz priču to će proći .

Ja se mažem već skoro mesec dana i nevidim da se išta kreće ka boljem , stoji kao što je i bilo . Na moje pitanje doktoru šta je bilo nešto promrmlja ali koliko sam ga razumeo bila je "Kandida" , i dobro sam razumeo dodatak da to vučem jako dugo da sam trebao ranije da dođem .

Pitanje za forumaše koji su imali sličan problem : Koliko će da traje ovo moje mazanje i da li da menjam kremu .Da li je bila dovoljno jedna kutija lekova "Nistatin" ?
Odgovori