Prebrzo svrsavanje/pomozite

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nautilus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 03, 2009 7:55 pm

Prebrzo svrsavanje/pomozite

Post od Nautilus »

Kao sto mozete zakljuciti iz naziva teme, imam problem sa prebrzim svrsavanjem. Naime, imam 23 godine, i prosle godine sam imao prvi put odnos sa svojom djevojkom. I tada, kao i bezbroj puta poslije toga, svrsim za 10 sekundi. pokusavam da se suzdrzim, uvijek koristim kondom, cak sam potrazio i neke ,,korisne,, savjete na internetu, ali bez uspjeha. Sa mojom djevojkom mi je lijepo, i ona ima razumijevanja, ali ne znam do kada ce to trajati, jer ne mogu da je zadovoljim. Znam da ce mnogi reci, pokusaj na neki drugi nacin, i to je ok, ali ja zelim da imam normalan odnos sa njom, a vise ne znam da li je to moguce. Cak sam razmisljao i o vijagri. Da li jos neko ima slican problem_Molim vas , pomozite!!!

Prihvatam sve sugestije, iskustva, bilo sta!!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Da ne bi ponovo kuckao, odgovor ti je ovde:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=25955

Inace to nije polna bolest, to je problem u glavi 70% a 30% mozda u hipersenzitivnosti. Obzirom da koristis kondom vsvalio bih 90 % na glavu, zato razmisljaj o bilijaru, balistici ili o necem u cemu zelis biti najbolji i delji onako kao sto tesar radi na gradjevini!
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

Neiskustvo, odnosno iskustvo resava ovaj problem... ;)

A mozes i da probas da se 'poigras' neposredno pre odnosa sa devojkom, pa da se ispucas na suvo.... trebalo bi da posle 1h imas usporen sistem 'pucnjave'... ali 10 sekundi ... :D jel ozbiljno toliko, ili bar par minuta?
Bye bye little lady
Odgovori