Pouzdana laboratorija?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Pouzdana laboratorija?

Post od fedja »

pozdrav svima, da li neko moze da preporuci najpouzdaniju laboratoriju u beogradu za uzimanje briseva na hlamidiju, ureaplazmu, itd...
citao sam o iskustvima sa nestrucnim laboratorijama, pa me zanima da li postoji saglasnost o tome koja je laboratorija najbolja i najstrucnija u beogradu?

ova tema bi mogla svima da koristi...

pozz
vjovanov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2007 11:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vjovanov »

Koliko ja znam, Institut za javno zdravlje Srbije "Batut" daje validne rezultate, kao i jos neke drzavne ustanove.
Kod privatnika ti je to, bar po mom misljenju, rizik, te savetujem da odes do Doma zdravlja i uzmes uput za te briseve. (nisam sigurna moze li bez uputa)

Pozdrav!
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

pitao sam urologa (prof Markovic, poliklinika Uromedica) za te "lazne rezultate" koji se spominju po forumu, i koliko su pouzdane privatne laboratorije, u mom slucaju Hexalab, i on mi je rekao da Hexalab radi dugo i da je jedna od najvecih kod nas i kad bi poceo da sumnja na laboratorije kao sto je Hexalab ne zna gde bi posle toga slao pacijente...
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Institut za mikrobiologiju.
Odgovori