pooooooomoc

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mirkec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 11, 2006 7:10 pm

pooooooomoc

Post od mirkec »

..Zdravo ja sam Mirko imam20 g. i imam problem.Prosle godine u ovo vreme sam se lecio od :ureaplasma urealyticum i chlamydia trachomatis,posle mesec dana lecenja test na ureaplasmu je bio negativan a na hlamidiju tek posle 4 meseca.doktor mi je rekao da ponovim test na hlamidiju i ako bude negativan da je dobro.test je bio negativan ali sam jos uvek osecao tegobe:kao neki pritisak ili jeza(osecaj neobuzdanosti i topline) u penisu,testisima,preponama i pri mokrenju osecam peckanje u gornjem delu penisa.ponovo sam u martu uradio test na hlamidiju,miciplazmu,ureaplazmu,trichomonas vaginalis,bakterioloska kultura ejakula.kultura na gljivice,bak.kultura brisa uretre,kultura na gljivice,urin obican i na bakterije i sve negativno osim sto su nasli malo peska u urinu.
Sad sam ponovo uradio sve to i plus test na herpes tip2 opet sve negativno i malo peska u urinu(rekli su mi da pijem dosta tecnosti).
Ja i dalje osecam tegobe a sve ovo mi je negativno.Ne znam sta vise da radim pa vas molim za pomoc.neam vise ni para ni zivaca
Marija81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 13, 2006 3:46 pm

Post od Marija81 »

Posto si sve to predpostavljam uradio kod istog doktora, ja ti toplo preporucujem da promenis doktora. Od vise misljenja ce biti lakse da resis problem!!!! Zelim ti puno srece!!!
Marija
mirkec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 11, 2006 7:10 pm

odgovor

Post od mirkec »

hvala!!!
Odgovori