Nasao sam se sa devojkom sumnjivog morala (ko sam ja to da joj kazem sad al dobro), tj siguran sam da je osoba sa povisenim rizikom. Imali smo sex sa zastitom, vaginalni i oralni koji je ona meni pruzila je bio sa zastitom ali sam ja njoj pruzio oralni sex bez zastite i to posle vaginalnog. Takodje u medjuvremenu ona je rukama sigurno dosla u dodir sa svojim sekretom posle odnosa i htela da uradi analnu stimulaciju meni, dakle plasim se da je na taj nacin mogla da mi inficira anus polnom bolescu. Bio sam kod lekara, rekao mi je da se to tako ne prenosi ali mi je ipak dao savet za ubuduce, kao bolje safe than sorry, da se to u principu tako ne prenosi ali da nista nije nemoguce (super posto sam inace baksuz najgori ne bi me cudilo da sam i EB virus pokupio ili nesto drugo egzoticno).
Test na sifilis (pri cemu je rekao da sifilisa nema menju zenama (kakva glupost, ima ga medju svima al retko) sem ako nije bila seksualna radnica, sto i nije ali je ne bih od toga preterano razlikovao sem po placanju al ajde) cu uraditi u privatnoj lab kao i na HIV kad dodje vreme (znam da HIV nisam mogao tako lako dobiti al ajde) i na sve ostale viruse.
Zapravo bolelo me je grlo dve nedelje nakon odnosa pa sam pomislio na potencijalnu infekcju na gonokoke i hlamidiju a odmah se potom uplasio i za potencijalnu rektalnu infekciju (uzas stitio sam pogresne delove tela uzas) ali kao sto rekoh lekar je to samo eliminisao. Uradio sam bris grla privatno (normalna flora guse i nema candide pise .... a patogene bakterije? ili se to podrazumeva pod normalnom florom) i dobio sinacilin od lekarke koja je isto tako ignorisala potencijalan problem polne infkecije. Grlo mi je bilo bolje ali me krajnici i dalje bole mada zbog stresa oko ovoga jako mnogo pusim (pakla denvnom uzas mozda sam i za onkologiju vec a za psihijatriju sigurno al tamo kad odes nema napolje) i moguce da je od toga. Takodje 10 dana posle ovog odnosa sam imao stare hemoroidalne probleme, dakle primetio sam malo krvi i sanirao kremom (po savetu lekara od ranije) i korigovao ishranu, to je sad ok mada ono stvara neprijatan osecaj a ne znam da li je to ili infekcija.
Zvao sam bezbroj laboratorija gde bih mogao da uradim i bris grla i genitalni (za svaki slucaj nikad se ne zna) i rektalni na gonokoke i hlamidiju ali niko ne radi nista sem genitalnog. Procitao sam ovde da Mikrobioloski institut radi svasta, pa sam pomislio tamo da odem, zvao sam ali se niko ne javlja!!!

Dakle lekari su me iskulirali (bio sam u poliklinici kod opste i dole u savetovalistu i kod dermatovenerologa u Dz.Vasingtona), tj ja ne znam kako se ovako specijalni slucajevi u opste dijagnostifikuju, naravno hocu da budem siguran u sve ovo.
Devojku nikako ne mogu da kontaktiram jednostavno nemamo vise nikakav kontakt u opste i to je to. Znam da su sanse da se od jednog odnosa kakav bio specijalno zasticen, pa cak i nezasticen oralni sanse generalno male ali ne bih da se igram sa tim. To sad zvuci idiotski jer sam se igrao. Utesno je sto se oralne infekcije grla cesto ociste same jer te bakterije tamo jako tesko prezivljavaju i treba prilicno biti baksuz za tu vrsu infekcije, ali ono ima ih.
Dakle gde da odem da uradim ovakve briseve ako tako nesto postoji? (mislim zaista kako neko u opste dijagnostifikuje infekcije ne gentialnog tipa ako testova nema, tj to mi deluje nemoguce).
Nadam se da je ovo samo moja uobicajena i cesta hipohondrija (i germafobija) ali kazem. Celo telo slusam svakodnevno primecujem svaki trzaj i ludim polako ali sigurno. Pritom imam da ucim kao ludak a samo o ovome mislim. Cenim da je ipak dobro sto zaista nisam imao nikakve preterano uznemiravajuce simptome (sem tog grla koje ko zna zasto divlja) vec mesec i po dana ali ipak. Lakse bi mi bilo da znam.
SAVET PLS! Gde sta i kako? Dakle poenta teksta je da mi treba mesto gde mogu da uradim bris grla, genitalni i rektalni bris na gonokoke i hlamidiju (pare nisu problem!). Mozda da odem opet kod Dr.MB u Dzordza vasingtona da pitam gde se te analize rade jer bi on to znao zar ne?
HELP!