E ovako vec duze vreme imam jedan problem koji me muci toliko da svaki dan pomislim na to,vec otprilike 6 meseci........rec je o sledecem,u maju sam upoznao devojku koja je dosta starija od mene i koja je nimfomanka i imao sam odnose sa njoj i brinem se sad da nemam HIV skoro sam imao neki kao pocetak mononukleoze sa uvecanim rezultatima enzima jetre i gnojavom anginom sve je to proslo isprimao sam injekcije ali sam skoro procitao da je infektivna mononukleoza isto neki znak hiv virusa.........ta devojka inace ima i malo dete(bebu) koje sam svojim ocima video da doji ali o5 sam uplasen iskreno i frka mi je da idem kod lekara zbog toga se javljam ovde cisto za neki savet ne znam sta da radim.....sad kada sam bio bolestan vadio sam 3x krv za ALT,AST,eritrocite,leukocite,sedimentaciju,hemoglobin,monolateks jel moguce u ovim rezultatima videti neki znak virusa???? nista mi lekari nisu ni pomenuli.....
da dodam da sam monolatex radio kao 3 rezultat krvi i nije bilo pozitivno da imam mononukleozu....ne znam sta mi je
Hvala unapred !
pomoc !
Re: pomoc !
sto se tice HIV-a, jedini nacin da neko sazna ima li ga ili ne je da uradi testiranje na HIV, pa ako je neko imao rizicni seksualni kontakt trebalo bi da se istestira da bi bio miran...glavna preporuka je izbegavati te rizicne seksualne kontakte, izbegavati promiskuitet, kao i seks sa promiskuitetnim osobama i obavezno uvek koristiti kondom!