Pomoc!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
deyo23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 5:02 pm

Pomoc!

Post od deyo23 »

Pre par dana su mi se pojavili isto kao ujedi od komaraca tackice u predelu zglobova na levoj i desnoj nozi, i tako svrbe...e sada, juce sam primetio u predelu unutrasnje strane ispod testisa na preponama...pre izvesno vreme sam spavao sa jednom curom, i koristio sam kondom koji je pukao :-?..ona je u to vreme imala upalu levog jajnika i imala je pojacano belo pranje i uzimala je neke vaginalete i hiramicin. par dana posle toga ja sam osecao cudan osecaj na penisu, kao da mi je hladan glavić, malo me je i peklo kod uriniranja ali nista neuobicajeno, nisam imao nikakav iscedak ili slicno, niti svrab. preventivno sam i sam poceo da pijem hiramicin (doxycyclin). Zanima me jesu li te dve stvari kako povezane??? Inace imam mačka u kući koji je sada u fazi "pucanije", jel moguce da je on kakve buve doneo, jer mi je i majka isto imala po člancima na nogama iste stvari????

HelP!
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

To jesu ujedi buve. Kupi Frontline u veterinarskoj apoteci i resi bede i sebe, a pogotovo njega. Jedna ampula je dovoljna za 2 meseca. Nije skup.
Sto se tice pucanja kondoma, verovatno si dobio kandidu, koju ne mozes da izlecis antibioticima (mada, sada kada citam o upali jajnika, verovatno se kod nje radilo o bakterijskoj infekciji). Da ne spominjem da je potpuno neodgovorno sto si sam, na svoju ruku, poceo da koristis antibiotik, i to bez ikakve potrebe. Sve i da si imao bakterijsku infekciju, to treba da ustanovi lekar i da ti da odgovarajuce antibiotike. Takodje, devojka i ti ne bi trebalo da imate odnose ako ona ima upalu jajnika.
deyo23
Novi član
Novi član

Post od deyo23 »

LenaPetrov napisao:To jesu ujedi buve. Kupi Frontline u veterinarskoj apoteci i resi bede i sebe, a pogotovo njega. Jedna ampula je dovoljna za 2 meseca. Nije skup.
Sto se tice pucanja kondoma, verovatno si dobio kandidu, koju ne mozes da izlecis antibioticima (mada, sada kada citam o upali jajnika, verovatno se kod nje radilo o bakterijskoj infekciji). Da ne spominjem da je potpuno neodgovorno sto si sam, na svoju ruku, poceo da koristis antibiotik, i to bez ikakve potrebe. Sve i da si imao bakterijsku infekciju, to treba da ustanovi lekar i da ti da odgovarajuce antibiotike. Takodje, devojka i ti ne bi trebalo da imate odnose ako ona ima upalu jajnika.
Ok.... :( ....posle toga nismo vise spavali skupa, sada sam video i da moze biti reakcija na antibiotik...te tackice sto izgledaju kao ujedi. A sto se tice te kandide, ja nisam imao nikakvih smetnji sa penisom u vidu svraba, iscedka ili slicno...sta mi savetujes? nekad me zabolucka glavić i imam osjecaj da je hladan :(
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član

Post od LenaPetrov »

Tipujem na buve. Tvoja mama nije uzimala antibiotike?
Moze da te bolucka i od odnosa, pri tome ne mislim na infekciju niti bilo sta slicno. U svakom slucaju, ako se nastavi, poseti lekara, ali nemoj vise da uzimas antibiotike na svoju ruku. Bices ok, nemoj da brines.
deyo23
Novi član
Novi član

Post od deyo23 »

[quote="LenaPetrov"]Tipujem na buve. Tvoja mama nije uzimala antibiotike?
Moze da te bolucka i od odnosa, pri tome ne mislim na infekciju niti bilo sta slicno. U svakom slucaju, ako se nastavi, poseti lekara, ali nemoj vise da uzimas antibiotike na svoju ruku. Bices ok, nemoj da brines.[/quotecl

Ne, mama nije uzimala antibiotike...malo sam surfao po netu, i procitao simptome na ovaj antibiotik, znaci kao ujedi od komarca, prvo na risu stopala pa onda prema gore...isto kako kod mene...otici cu kod lekara ovih dana da mi uzme bris. inace nisam vodio ljubav vec duze vreme, jer nisam vise sa tom curom, i sada npr preko dana nemam nikakvih problema sa penisom, ali kad pocnem da masturbiram osetim malo bolove u predelu urinarnog trakta...inace sam video nalaze od devojke, radili su joj papatest, imala je pjenusav iscedak, brojali su joj neki sediment, dali joj vaginalete i doxycyclyin.
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član

Post od LenaPetrov »

Moguce da se bol javlja kao posledica malo grublje mastrubacije.
Ako nemas nikakve simptome osim toga, verovatno pucanje kondoma nije imalo posledica po tebe.
Nadam se da si prestao da uzimas antibiotik.
deyo23
Novi član
Novi član

Post od deyo23 »

hmmm...jel moguce da previse masturbiram? (3x dnevno :oops: )...
Odgovori