Pomoc; Crvene tackice po jeziku
Pomoc; Crvene tackice po jeziku
Primetio sam vec neko vreme da mi je zadah iz usta sve losiji,imao sam 3 zuba za popravku pa sam mislio da je od toga...otisao sam i sredio zube ali zadah nije nista bolji,ne primecujem nikakvo poboljsanje.Pre par dana sam primetio sitne crvene tackice na jeziku u prednjem delu a u zadnjem nekoliko vecih i uz sve to na jeziku imam nesto belo u zadnjem delu...sta je to,da li je nesto opasno,sta da radim???hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoc; Crvene tackice po jeziku
neka vam grlo i usnu duplju pregleda lekar opshte prakse, verovatno imate infekciju zdrela kandidom!
Prelistajte forum, pisali smo puno o tome!
Smanjite stres, radite an jachanju imuniteta, smanjite pushenje ako ste pushac, smanjit eunos prostih secera, pijte dosta vode a lekar ce chim pogleda dati oralni rastvor Nistatina i za 15 dana ste ko novi!
Prelistajte forum, pisali smo puno o tome!
Smanjite stres, radite an jachanju imuniteta, smanjite pushenje ako ste pushac, smanjit eunos prostih secera, pijte dosta vode a lekar ce chim pogleda dati oralni rastvor Nistatina i za 15 dana ste ko novi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Pomoc; Crvene tackice po jeziku
Hvala puno na odgovoru,procitao sam skoro sve postove na doktor forumu ali sam video i neke koje nisu ohrabrujuci,tipa to se ne moze izleciti i slicno...svakako da cu da posetim lekara i to koliko sutra ali me iskreno zanima da li ce to stvarno da deluje tako brzo i da li postoji mogucnost da se to pojavi ponovo?Ovih dana mi je zadah stvarno los kao da zube ne perem uopste pa mi je zbog toga najvise stalo do odgovora...?