Da počnem od početka.
Imam stalnu devojku već preko 3 i po godine i niti ja niti ona nismo imali seksualne odnose ni sa kim drugim tokom naše veze. Oboje dosta vodimo računa o ličnoj higijeni.
Za 1. maj smo se oboje prehladili (ja nešto više, otečeno grlo itd) jer nismo dovoljno dobro bili obučeni. Sutradan sam se probudio sa otečenim grlom i poprilično malaksao. To veče sam počeo da pijem doksiciklin.
3. maja uveče smo devojka i ja imali seksualni odnos (klasični i analni, bez zaštite). Prilikom seksualnog odnosa moguće je da sam nekako ogrebao penis i tokom odnosa koža ispod glansa (samo sa desne strane uda) se upalila. Namazao sam penis pantenolom misleći da će se do sutra sve povući. Sutradan je penis počeo da me nesnosno svrbi, a dan posle toga je koža počela da se ljušti (posle pranja antibakterijskim sapunom) i crveni. Pokušao sam sa daktanolom, ali bez uspeha (čak mi se čini da je postala još crvenija). Tokom oba dana sam pio po jednu kapsulu doksiciklina zbog i dalje upaljenog grla. Grlo je 5. maja prestalo da me boli, međutim penis je ostao veoma crven; takođe se i na glaviću pojavila mala oblast (uz glans i "resicu" koja spaja kožicu sa glavom penisa). Crvena oblast je veoma glatka i osetljiva na dodir (pecka pri kontaktu sa sapunom).
6.maja sam počeo da tretiram penis sa sol acidi borici 3% i borogal mašću i čini mi se da se stanje popravlja. Trenutno nisam u mogućnosti da odem kod lekara (nadam se da ću što je skorije moguće otići).
Interesuje me šta bi moglo biti po sredi (načitao sam se svega, kako ove na forumu, tako i kojekuda po internetu)? Prilažem i fotografiju penisa ako je od pomoći...
Hvala unapred.
http://img111.imageshack.us/img111/1430/picpzb4.jpg
Pomoć: otok, svrab potom crvenilo na penisu
Ja sam imala taj problem.Svaki dan oko mesec dana ces piti 2 l caj od magdanos ne mnogo jak i to suvi .ce se odmivas sa solenom vodom svaki dan 3 puta i treba se mazati sa Hidrociklin mast dodeka ovo radis ne smes da imas odnos sa tvojom partnerom,mislim da i tvoj partner treba da se leci infekcijata ja prenesujete oba.Napravi pauza edna nedejla i namesto magdanos pij caj od kopriva.Budi strpljiva ima efekat.ova infekcija se pojavljuje kad si alergicna na nesto sto vnesujes.Obrati paznju i na to.