pocelo sa peckanjem, pa malo oko besike, sada temperatura??

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
chelsea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 29, 2005 7:21 pm

pocelo sa peckanjem, pa malo oko besike, sada temperatura??

Post od chelsea »

pozdrav svima!

ja sam citao nesto o ovome na netu..

Naime,imam problema cim sam citam takve sajtove. :(

pre par dana sam imao sex sa partnerkom-devojkom,bez kondoma. vec posle 12 sati pocelo je da mi se javlja neko peckanje... dole.znate vec gde. nista strasno pomislim ja... proci ce. Znaci nista jako nije bilo.. nego onako cisto da primetim... ali evo par dana proslo i kao da imam onaj osecaj upale besike, ono kad ne boli ali osecate neku tezinu i kao da nesto nije kao iobicno. Po nekim tekstovima,lici mi na ovu bakteriju sto je zovu KLAMIDIJA? kazu leci se antibioticima, nije problem? :-?
Inace od jutros osecam malaksalost,kao kada sam prehladjen/bolestan.. znaci nista me ne bi uplasilo da nisam imao ono peckanje prethodnih par dana... :-? ovako nekako sve mislim da je to neki virus/bakterija koji se prenosi polno, a razvija unutra... po opisima ova klamidija / hlamidija mozda?

idem pocetkom nedelje kod doktora-urologa, mada plasim se da nije nesto ozbiljnije, mada mi je cudno kako mojoj devojci nista ne fali/nema simptome? nisam jos pricao sa njom o ovome.. :roll:

zaboravio sam da kazem,kako je tako brzo pocelo da mi se javlja, kazu da treba par dana da prodje, a ne isti dan da pecka? Isto tako,neznam sta njoj da kazem, a, da je neuplasim, jel moguce da ona ima tu bakteriju ada ni ne ne zna???

svaki savet/dijagnoza je dobrodosla!

unapred hvala..... :o :-?
chelsea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 29, 2005 7:21 pm

Post od chelsea »

da dodam - sada kao da imam onako blagu temperaturu...... malaksalost... neke zmarce po telu....... sta to moze biti koji djavo?? :evil:
mozda se tripujem bez veze, mozda se potrefilo obicna prehlada.. grip... sve sam to preziveo vec milion puta do sada...

sta ako mi se do ponedeljka pogorsa stanje? :o
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Urologu...urologu...urologu...odmah, ako vec niste otisli...
ObGyn
Odgovori