period prozora za hcv
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
period prozora za hcv
koliki je period prozora za hcv?testirala sam se nekoliko puta (anti hcv test) i svi testovi su negativni! od prvog( nezasticenog) rizicnog kontakta proslo je 7 meseci , a od poslednjeg 3 meseca!koliko jos da cekam do testiranja koji bi definitivni potvrdili da li imam virus ili ne? 

Re: period prozora za hcv
Mozes li da mi napises tacno gde si i sta tacno radila u vezi testiranja... interesuje me
i ja bih to uradila

-
- Aktivan član
- Kontakt:
testirala sam se u hexalabu i konzilijumu -testovi su oko 1000 din i gotovi su za 2-3 dana!kacica napisao:Mozes li da mi napises tacno gde si i sta tacno radila u vezi testiranja... interesuje mei ja bih to uradila
-
- Aktivan član
- Kontakt:
testirala sam se u hexalabu i konzilijumu -testovi su oko 1000 din i gotovi su za 2-3 dana!kacica napisao:Mozes li da mi napises tacno gde si i sta tacno radila u vezi testiranja... interesuje mei ja bih to uradila
-
- Aktivan član
- Kontakt:
Ako si iz beograda idi u studentsku polikliniku i uradi test besplatnokacica napisao:Mozes li da mi napises tacno gde si i sta tacno radila u vezi testiranja... interesuje mei ja bih to uradila
Hvala puno,otici cu tamo.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Mislim da oni nemaju testove za Hepatitise, vec salju ljude na Infektivnu (koja je blago receno raspad sistema).Djuu napisao:Ako si iz beograda idi u studentsku polikliniku i uradi test besplatnokacica napisao:Mozes li da mi napises tacno gde si i sta tacno radila u vezi testiranja... interesuje mei ja bih to uradila
Stud pol radi test na HIV.
Nisi u pravu, imam kolegu koji radi tamo.Jesen stize dunjo moja napisao:Mislim da oni nemaju testove za Hepatitise, vec salju ljude na Infektivnu (koja je blago receno raspad sistema).Djuu napisao:Ako si iz beograda idi u studentsku polikliniku i uradi test besplatnokacica napisao:Mozes li da mi napises tacno gde si i sta tacno radila u vezi testiranja... interesuje mei ja bih to uradila
Stud pol radi test na HIV.
Ponekad nemaju testove, to je tacno, mozda tada upucuju ljude na infektivnu, ali uglavnom imaju testove na HCV i HBV i rade ih u lab. studentske poliklinike. Tu naravno mislim na testove ukupni- anti HCV i HBs Ag.
pozz