Pearly penile papule

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Tuzna...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 12, 2006 11:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pearly penile papule

Post od Tuzna... »

NEKA MI NEKO NAPISE TACNO, ALI KO SE STVARNO RAZUME STA ZNACI Dg Pearly penile papule
U PITANJU JE MUSKARAC KOME TVRDE DA TO NEMA VEZE SA KONDILOMIMA I POLNIM, BRADAVICAMA, DRUGI PAK KAZU DA SU TO KONDILOMI, JA SAM VISE SLUDJENA I NE ZNAM KOME DA VERUJEM I GDE DA GA VODIM?
POMOZITE
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Pearly penile papule je strucni naziv za Tisonove zlezde.To je sasvim normalna i bezopasna pojava kod mnogih muskaraca,apsolutno nema veze sa nekom bolescu,tako da opusteno :wink:

Pozdrav!
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

To su zlezdice i nemaju vaze sa infektivnim agensima, sto znaci da Vi sa Vasim partnerom mozede da imate seksualne odnose bez ikakve brige, a ako zelite da budete jos sigurniji, obratite se dermatovenerologu, on ce Vam sa sekund reci da se radi o zlezdama i da takode mozete diti bezbrizni.Sve najbolje!!!
Hansol
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 9:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Odgovor

Post od Hansol »

Ja imam istu tu dijagnozu, kazu d je najnormalnije da se to javi kod muskaraca i to je kao posledica slabog "podmazivanja kod muskaraca".
Molim boga da se broj tih kvrzica ne poveca, jer veruj mi da je bolje da ne viris sliku penisa koji ima veliki broj kvrzica...
Meni se, sto sam muskarac, smucio zivot...
Zakljucak: Stvar je samo u estetskom izgledu, a u polnom pogledu on je zdrav muskarac...
Odgovori