Par crvenih tackica

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bikkemberg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 25, 2012 10:23 pm

Par crvenih tackica

Post od bikkemberg »

Doktore ima 10 dana da mi je izasla jedna crvena tackica na glavicu i dve tri sitne ne vidne skoro okom na obodu glavica , sto se tice odnosa imao sam samo sa jednom koleginicom iz skole u to vreme odprilike. Tackica je i dalje prisutna niti ima novih ali niti su se ove povukle , ne boli ne svrbi nista ali preventivno pitam, Imao sam jednom problem posle nekih antibiotika bili su jaki pa sam lucio neke bakterije i da ne duyim pricu bio sam u dzordza vasingtona na koznom i dobio sam triderm kremu da mazem i sve je proslo dali da probam sada sa istom kremicom pa ako ne bude rezultata da se javim opet na istu adresu :D
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Par crvenih tackica

Post od tamaraft »

Ukoliko ste imali nezasticen seksualni odnos onda je vrlo verovatno da ste preneli jedno drugom neku gljivicu ili bakteriju, zato je i bitno koristiti kondome, ne samo zbog toga sto ne zelite da devojka zatrudni nego i da se oboje zastitite od infekcija.

Vodi racuna o svom imunom sistemu, mani se alkohola i slatkisa par dana.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori