Papilomi ili kondilomi?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Medeja587
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 9:29 pm

Papilomi ili kondilomi?

Post od Medeja587 »

Sve vreme citam ove stranice i jos sam u nedoumici... :) Bila sam na pregled pre godinu dana, na kolposkopiji, i rekli su mi da imam unutrasnje kondilome. Zatim sam otisla kod ginekologa (kod koga se inace lecim, tj. pregledam) i ona mi je rekla da NEMAM unutrasnje kondilome. Da nemam nikakve! To je, kaze, izazvano pojacanim sekretom. Posle toga sam isla redovno na kontrole i dalje nije bilo niceg. Ali sam pod prstima osetila neke kvrzice na ulazu vagine, bolje reci resice. I otisla na pregled (moj ginekolog je u medjuvremenu otisao u penziju) i novi ginekolog mi rekao da imam kondilome... Da su u stvari te resice - kondilomi. Da nisu opasni,oni klasicni, vec su kao resice, imam ih malo i da idem kod nje na terapiji koja kosta preko 100 eura.
Sta da radim? Pomozite! A nikako nisam u mogucnosti da izdvojim sto evra... Pozdrav i hvala!
Odgovori