Otekla kozica...problem

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mister123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 17, 2011 12:56 pm

Otekla kozica...problem

Post od Mister123 »

Postovanje!

Imam problem od pre par dana, a ne znam od cega moze da bude i sta je, jer nisam imao pre.
Ukratko - primer: Sinoc sam imao odnos sa devojkom, sve je bilo ok tokom odnosa. (koristimo kondome uvek)
Par sati nakon odnosa kozica oko penisa, najvise oko glavica, mi je bar duplo udebljana, kao da je otekla.
Odnos je bio pre nekih 12 sati i kozica mi je jos natekla, imam kao zadebljanje, ali samo na kozi, kao da je nabubrela.
Nemam bolove, svrabove, nista ne smeta osim sto je, po meni nenormalno nateklo.
Da li je moguce, da je, posto sam zavrsnicu (svrsavanje), prepustio njoj, da uradi rukom, moguce, da je zbog grubosti ?
Molim vas za pomoc, jer mi je ovo strasno kad pogledam ... ponavljam, nemam smetnji, osim sto je problem da prevucem kozicu preko glavica, jer je izuzetno debela.

Unapred zahvalan!
Mister123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 17, 2011 12:56 pm

Re: Otekla kozica...problem

Post od Mister123 »

Trazeci po net-u, mislim da sam nasao odgovor ... izgleda da sam "prepumpao" :)
Za sex od 1.5 sat kazu da se to cesto desava, jos ako je, kao meni, kozica uzana, onda prodje u roku 24h.
Nek me ispravi neki strucnjak ako gresim.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze doci do iritacije i otoka ako se pretera, naravno... :wink: pogotovo ako imas problem sa tesnom kozicom...ako ti je kozica inace tesnija i pravi ti smetnje javi se urologu da se to resi...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

mozda je neka manja povreda...pokusaj sa kanestan kremom, u medjuvremenu uradi bris prepucijuma na bakterije i gljivice... ako otok ne spadne u roku od 2 nedelje poseti urologa
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

А пошто су прошле четири године...
Odgovori