Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Zdravo svima,
Imam 20godina, prvi put pre 3 dana me je devojka oralno zadovoljila, bez zastite... Sve ok, nemam nikakvo crvenilo oko toga, istusirao sam se i tako to ... Samo me ponekad malo pece kad mokrim, ali bas malo... Mozda mi je sad i psihicki nesto to, zato sto ja uvek mislim na najgore... Pomoc, mislenja?
Oralni seks nije ni malo bezbedan. Najmanja opasnost jeste da se prenese HIV ali zato sve drugo može da se prenese veoma lako.
Moj predlog je da se ni oralni seks ne upražnjava bez zaštite.
Pa to smo sad prvi put tako, od sada nece biti tako, strogo zastita... Al jbg mladi, neiskusni ...
Danas sam bio kod urologa, uradio eho testisa, mokracnih kanala, besike sve to kako ide redom i sve je ok, dao mi je samo uput da dam bris iz penisa i urinu u laboratoriju na proveru... Ali me boli jos uvek na levoj strani negde gde se deli noga i stomak u tom niskom delu neznam sta tu ima i sta bi moglo da bude... Radio sam i eho stomaka sve je bilo ok....