Nesto poput "bubuljica"!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dzebedaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 1:02 pm

Nesto poput "bubuljica"!

Post od dzebedaja »

Pozdrav,

Imam one "...zlezde" na rubu glavica, koje su vec par godina u istom broju.
Medjutim, skoro sam primetio da su mi pocele izlaziti neke 'bubuljice' svetlo-roze boje na mestu gde sam se obrijao.
Sumnjao sam da je to do toga,ali nisam siguran.

Izgleda kao veca bubuljica koja se moze iscediti, ali to ona nije...molim pomoc/
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Nesto poput "bubuljica"!

Post od tamaraft »

verovatno samo iritacija od brijanja!

pantenol krem! uvek nov brijac!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Nesto poput "bubuljica"!

Post od Dr011 »

sto se tice "zlezda" na rubu glavica od toga nije sigurno, jer su one normalan sastavni deo penisa kod odredjenog procenta muskaraca, nisu bolest, nisu prenosive niti se sire...
kao sto kaze tamara to moze da bude iritacija od samog brijanja, pogotovo kada dlake krecu ponovo da nicu, pa se upale a moze da dlaka i uraste, tj. ne nikne na povrsinu vec se izuvija ispod i nastane kao neki cvoric...druga stvar o kojoj treba misliti je da se neke promene koje su i pre postojale otkriju tek kada se dlake uklone...ako povezujes samo sa brijanjem onda nema razloga za brigu...
Odgovori