Pozdrav,
Imam one "...zlezde" na rubu glavica, koje su vec par godina u istom broju.
Medjutim, skoro sam primetio da su mi pocele izlaziti neke 'bubuljice' svetlo-roze boje na mestu gde sam se obrijao.
Sumnjao sam da je to do toga,ali nisam siguran.
Izgleda kao veca bubuljica koja se moze iscediti, ali to ona nije...molim pomoc/
Nesto poput "bubuljica"!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Nesto poput "bubuljica"!
verovatno samo iritacija od brijanja!
pantenol krem! uvek nov brijac!
pantenol krem! uvek nov brijac!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Nesto poput "bubuljica"!
sto se tice "zlezda" na rubu glavica od toga nije sigurno, jer su one normalan sastavni deo penisa kod odredjenog procenta muskaraca, nisu bolest, nisu prenosive niti se sire...
kao sto kaze tamara to moze da bude iritacija od samog brijanja, pogotovo kada dlake krecu ponovo da nicu, pa se upale a moze da dlaka i uraste, tj. ne nikne na povrsinu vec se izuvija ispod i nastane kao neki cvoric...druga stvar o kojoj treba misliti je da se neke promene koje su i pre postojale otkriju tek kada se dlake uklone...ako povezujes samo sa brijanjem onda nema razloga za brigu...
kao sto kaze tamara to moze da bude iritacija od samog brijanja, pogotovo kada dlake krecu ponovo da nicu, pa se upale a moze da dlaka i uraste, tj. ne nikne na povrsinu vec se izuvija ispod i nastane kao neki cvoric...druga stvar o kojoj treba misliti je da se neke promene koje su i pre postojale otkriju tek kada se dlake uklone...ako povezujes samo sa brijanjem onda nema razloga za brigu...