Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Ovako pre jedno godinu dana mi se pojavilo nesto na penisu ali nikako da procenim sta.Imam 15 godina i do sada nisam imao sexualne odnose.Nikakve simptome nemam,sta da kazem vodim normalan zivot.Sad slucajno naletih na ovaj forum,i vidim da ima strucnih ljudi pa reko da pitam.
Posto nemam trenutno fotoaparat kod kuce pokusacu da docaram.
Najbolje da odes do lekara pa da oni procene Mada,ja sam isla kod mnogih pa mi godinu i po dana nisu otkrili sta je u pitanju. Isto imam na spoljasnjim genitalijama 'nesto belo',sada imam 24 godine(a pojavilo se pre nekih godinu i po). Dugo im nije ni padalo na pamet sta bi moglo biti a onda je dr dermatolog posumnjala na lichen sclerosus(ukucaj ovo u search pa ces videti,pominjalo se na forumu). Posle je dr ginekolog to odbacila i sad mi je konacna dijagnoza-hiperkeratoza. Mazala sam kortikosteroid(Elocom),ali to je i dalje tu,mada manje izrazeno. Nisam dr pa ne mogu mnogo da ti pomognem,ali valjda ce se javiti neko strucan. Pozdrav
Bez brige ako se naglo ne povecava broj onda vrlo lako moze da se desi da se radi o klasicnom prerastanju kozice bez da budem direkatan moracu da postavim jedno pitanje kada se samozadovoljavas ... ako to radis naravno da li imas problema sa prevlacenjem kozice jer ako imas vrlo lako to moze biti uzrok tih brlih stvari koje ti se pojavljuju
Izvini nisam razumeo pitanje,da li si mislio kada tj koliko cesto se samozadovoljavam,i ili kada to radim da li imam problema sa kozicom. Nemam problema sa kozicom odnosno barem ja mislim posto ne osecam nikakvu poteskocu,bol itd...
Tek sad videh da su sklonili sliku..evo ako niste videli o cemu je rec...
treba pogledati kako to izgleda u konkretnom slucaju, nikad slika jednog slucaja ne moze da oslikava drugi slucaj bas na isti nacin...mozda postoji neki problemcic, a mozda je i sve potpuno uredu, da ne bi brinuo najbolje je da to pogleda lekar...