Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Penis mi ima neprijatan miris, cak da su poceli i da mi govore.
Ne znam sta je? Da nije neka infekcija?
Testirao sam se bio na STD nemam, da li postoji neka mast ili lek za ovo?
pod broj 1 je redovno i pravilno odrzavanje higijene...penis treba svakodnevno prati, ako ste neobrezani da kozicu potpuno svucete, dobro istrljate sapunom, isperete, dobro osusite pa tek onda vratiti kozicu preko...i naravno, pre svakog odnosa pranje...kao i posle...
naravno treba iskljuciti infekciju, treba uraditi bris glansa, ali kazete da ste obavili testiranja i da su rezultati negativni...dakle glavna stavka je dobra higijena...
Povremeno imam pojacan miris u predelu testisa, izmedju nogu i testisa imam neko lucenje sto ocigledno i daje taj miris. Nije znoj, odnosno ne lici na znoj, belkaste je boje ako i cudnog je mirisa... To mi je cini mi se i poremetilo mokrenje, cesce mokrim i nikako da ispraznim dobro mokracnu cev, zaostaje mi po koja kap... Inace imam 32 god i jako dobro vodim higijenu.
mozda se radi o gljivicnoj infekciji...treba otici na pregled kod dermatovenerologa i ako se utvrdi gljivicna infekcija primeniti odgovarajucu terapiju...ako se iskljuci infekcija onda ste jednostavno skloni znojenju u tom predelu, posebno ako ste maljaviji tip osobe...tu sredinu treba odrzavati uvek suvom, dobro obrisati nakon pranja, nositi iskljucivo pamucni ves, bez sintetike, po potrebi potkratiti dlake itd...u svakom slucaju savetujem pregled koznog lekara...sto se tice problema sa mokrenjem poceti od pregleda urina, i po potrebi uraditi uroloski pregled...
sto se kaze, to se ne cese vec se pere. Salu na stranu. neprijatan miris dolazi od nehigijene ili gljivica. Gljivice ce uraditi da se penis zaprlja mnogo brze, pa moras da se peres svakih 4 sata da bi bilo to sve ok. Ako imas taj slucaj, uzmi Canesten ili slicno. Jos bolje, kod urologa pa neka pogleda. Ja povremeno uzmem canesten, recimo, jednom u 5 meseci, mazem dva puta dnevno i to 3-4 dana.