nekoliko pitanja

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Abcdefg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 04, 2009 10:14 pm

nekoliko pitanja

Post od Abcdefg »

S obzirom da sam prethodnih meseci bio izlozen raznim stresovima, postao sam i pomalo hipohondrican, posebno kada je HIV u pitanju i zbog toga bih voleo da mi odgovorite na nekoliko pitanja...

Posto pri seksu, cak i oralnom koristim zastitu, zanima me da li postoji mogucnost da se zarazim preko poljupca, jer za to nema zastite ??

Bio sam pre 10tak dana s devojkom, i od tada umisljam simptome, a jedan od njih su i uvecane zlezde. Kako da napravim razliku izmedju uvecane zlezde i obicne bubuljice, npr u predelu prepona, i gde se one nalaze u preponskom delu ?

Nadam se da ce mi neko odgovroiti i smanjiti brigu. Hvala
Abcdefg
Novi član
Novi član

Post od Abcdefg »

Jel moze neko bar da mi napise s kim mogu da razgovaram o mom problemu, u kojoj ustanovi da se informisem i sl ?
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

Mozda kod psihijatra, a pre toga da odes da se testiras.

P.S. Ako si koristio uvek kondom, cak i pri oralnom seksu mislim da nemas razloga za brigu.
Bye bye little lady
Abcdefg
Novi član
Novi član

Post od Abcdefg »

Jesam, jedino sto me je bunilo je to sto neki kazu da je moguce virus preneti ljubljenjem, a po jazas-u je stav naucnika da nije moguce.

Hvala na odgovoru!
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

Moguce je ljubljenjem ako ste radili neki teski sado-mazo, pa su vam usta obilno krvarila.... :roll: A nesto sumnjam da jeste :D
Bye bye little lady
Odgovori