Da ne tupim, pre par meseci sam vodio promiskuitetan zivot, tj. prijateljica mi se razvela, pa sam bas ja nasao da joj bdem uteha nakon 6 meseci apstinencije. Dok smo vodili ljubav, primetio sam da joj je pojacan sekret (ja takve zene obicno zovem sekretarice

Potom je poceo da se peruta i koza sa te strane je postala izuzetno gruba.
Kao pravi Srbin, ja sam jedno vreme koristio stari srednjovekovni lek za sve bolesti - domacu rakiju (ne pokusavajte kod kuce, pece kao ludo), pa sam potom kao pravi Srbin poslao i prijateljicu i zenu kod ginekologa na test sekreta i obe imaju neku "drugu grupu". MEni to puno neznaci, ali mislim da ne bi trebale to imati. E sad, verovatno to ima veze s ovim mojim i bez namere da ulazim ko je kome sta preneo, hocu samo da ovo mene prestane da svrbi i da se ne peruta.
Imam jos dva pitanja, mozda glupa za 30 ogodisnjeg oca dvoje sece, coveka koji je prosao sveta

1. Ako su ove moje dve dame "sekretarice", tj, treba da koriste te vaginalete, koliko je taj sekret meni mogao nauditi prilikom oralnog seksa, (mislim, kad sam ja bio dominantan)? To pitam, jer mi je nekako u to vreme pljuvacka postala gusta i imam gadjenje na mnoge stvari (klopa, pivo, cigare... i sve te stvari koje moj mozak voli.)
2. Mozda one nisu krive iako sam samo sa njima bio bez zastite, mozda je neka treca kriva, jer sta vredi kondom, ako se dlake nakupe kojekakvih gluposti (bakterija i gljivica...). Posle kad skines kondom, opet ista prica, jer se penis nasloni na taj sekret.
Ja se izvinjavam sto davim sa mojim penisom, ali sta drugo da radim, morao sam biti slikovit, kako bi izbegao opciju postavljanja slika. Ako treba, uslikacu i pokazati sve!
Eh da, 12 godina nisam bio kod lekara, osim po doznake za bolovanje, nemam cak ni zdravstvenu knjizicu

Pozdrav i hvala unapred!