Naravno, i meni treba savet

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Naravno, i meni treba savet

Post od hunter »

Postovanje dragi forumasi. Kao sto vidite, nov sam clan, a voleo bih da nisam imao potrebe. Pretpostavljate imam problem, kao i vecina ovde prisutnih. NApravio sam par gresaka u mom zivotu i sad mi se to izgleda obija o glavu.
Da ne tupim, pre par meseci sam vodio promiskuitetan zivot, tj. prijateljica mi se razvela, pa sam bas ja nasao da joj bdem uteha nakon 6 meseci apstinencije. Dok smo vodili ljubav, primetio sam da joj je pojacan sekret (ja takve zene obicno zovem sekretarice :lol: ). Potom je poceo da me svrbi penis, koza i to iskljucivo sa leve strane, pocev od spoja sa levim testisom, pa ka vrhu. Vrh nije zahvacen, samo koza.
Potom je poceo da se peruta i koza sa te strane je postala izuzetno gruba.
Kao pravi Srbin, ja sam jedno vreme koristio stari srednjovekovni lek za sve bolesti - domacu rakiju (ne pokusavajte kod kuce, pece kao ludo), pa sam potom kao pravi Srbin poslao i prijateljicu i zenu kod ginekologa na test sekreta i obe imaju neku "drugu grupu". MEni to puno neznaci, ali mislim da ne bi trebale to imati. E sad, verovatno to ima veze s ovim mojim i bez namere da ulazim ko je kome sta preneo, hocu samo da ovo mene prestane da svrbi i da se ne peruta.
Imam jos dva pitanja, mozda glupa za 30 ogodisnjeg oca dvoje sece, coveka koji je prosao sveta :lol:
1. Ako su ove moje dve dame "sekretarice", tj, treba da koriste te vaginalete, koliko je taj sekret meni mogao nauditi prilikom oralnog seksa, (mislim, kad sam ja bio dominantan)? To pitam, jer mi je nekako u to vreme pljuvacka postala gusta i imam gadjenje na mnoge stvari (klopa, pivo, cigare... i sve te stvari koje moj mozak voli.)
2. Mozda one nisu krive iako sam samo sa njima bio bez zastite, mozda je neka treca kriva, jer sta vredi kondom, ako se dlake nakupe kojekakvih gluposti (bakterija i gljivica...). Posle kad skines kondom, opet ista prica, jer se penis nasloni na taj sekret.

Ja se izvinjavam sto davim sa mojim penisom, ali sta drugo da radim, morao sam biti slikovit, kako bi izbegao opciju postavljanja slika. Ako treba, uslikacu i pokazati sve!

Eh da, 12 godina nisam bio kod lekara, osim po doznake za bolovanje, nemam cak ni zdravstvenu knjizicu :oops:
Pozdrav i hvala unapred!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Inace, onako uzgred, moram pohvaliti Forum. Veoma je ozbiljan sa puno konstruktivnog stiva, cini mi se i dobronamernih strucnjaka, koji ce me nadam se, uskratiti odgovora poput:
- Idi kod lekara! (nemam knjizicu i nemogu)
- Nemoj varati zenu! (nekad se i to mora)
- Koristi kondom! (obicno ga koristim kad je avantura u pitanju, ali ovo je bila kucna prijateljica :-? )
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Niej valjda da niko nece da mi pomogne :evil:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Slobodna volja tvoja, ali da li zaista mislish da je normalno u 21.veku da ne odesh zbog ovih simptoma koje imash lekaru i da se izlechish?

U najmanju ruku imash gljivichno oboljenje, koje ako se ne lechi moze da se proshiri i zavrshi kako ne treba, infekcije bakterijama koje znaju josh gore da se zakomplikuju posebno shto je kod vas kanal povezan sa prostatom i beshikom, rizikujesh da zarazish najosetljivije organe kod mushkarca.

U o tome kako da se ponashash i koga da varash, zaista ne treba komentarisati.

Zdravlje je najbitnije a ti cesh uraditi kako mislish i zelish.

Otidji privatno uneku od laboratorija i uradi briseve, da bar znash shta te to konkretno muchi i lechi se a o svemu ostalom dobro ramisli, ipak smo mi ovde privremeno, vidi da li cesh vbvreme izkoristiti na lehenje ili za uzivanje u zivotu!

Kako god shvatio, ljutio, ne ljutio, ja sam rekla iskreno sve.

Pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ja najvise volim iskrene odgovore, zato sam i ja iskreno predocio moj problem. Ja to nisam ozbiljno shvatio iz pocetka, pocelo ej po malo da svrbucka, pa sam ja cesao, cesao (a to ume biti neprijatno kad si u drustvu) i uredno rascesao, citajte napravio glupost (vec imam i nekoliko ranica). Onda sam napravio taj kurslus sa rakijom, mislio sam alternativa.
PA rekoh da pitam Vas, mozda neko moze odokativno da pomogne, ali kako stvari stoje, moracu kod lekara. Znao sam ja to, ali sam mislio da moze da se izbegne.
Ranije mi je za dermatoveneroloske probleme lek bio pokojni dr Brana sa VMA, ali nazalost, vise nije medju nama.

Sta mislite o mom drugaru prof. Ivanu Knajteru, da li da njemu dam stvar u ruke. On je to vec video pre mesec - dva i procenio da su ili gljivice ili da je poremecen PH i pozvao me u ordinaciju valjda da bidi na nekoj UV lampi (mislim da ce mi penis svetleti ko Las Vegas). Medjutim obaveze 21. Veka i moja ludost me ne odvedose do ordinacije.
Otidji privatno uneku od laboratorija i uradi briseve, da bar znash shta te to konkretno muchi i lechi se a o svemu ostalom dobro ramisli, ipak smo mi ovde privremeno, vidi da li cesh vbvreme izkoristiti na lehenje ili za uzivanje u zivotu!
Ova recenica ce me definitivno naterati da revidiram stavove i skoknem negde. Mogu cak i fotografisati detalj infekcije, i preneti moje iskustvo po poseti lekaru, pa da neko drugi zna o cemu je rec.

Tamara, kako nas narod kaze, "Na lek se ne zahvaljuje"
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Re: Naravno, i meni treba savet

Post od hunter »

Tamara, posto iz Vasih prethodnih pisanija vidim da ste kompetentni za ovu tematiku, zamolio bih i ono sto mi ostaje nejasno, da znam za ubuduce:

1. Koliko vaginalna infekcija bakterijama ili gljivicama moze biri stetna za jezik, usta, grlo i ceokupan digestivni trakt, prilikom oralnog odnosa, gde je muskarac aktivan?
Ako sam u pravu da postoji opasnost, koji su najcesci simptomi i dijagnoze?
2. Koliko je kondom pouzdana zastita od gljivica i bakterija? Po meni, cim se skine, kriticna masa se naslanja na stidne dlake na kojima obicno ostane sekreta. 'Esam li u pravu.

Mene je malo :oops: zbog pitanja, osecam se ko trinestogodisnjak!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Jutros sam poljubio vrata ordinacije, nisam smeo da se tusiram sinoc shamponom n atom mestu :evil:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

hunter,ja cu ti odgovoriti,posto sam odprilike u toj struci,samo za zene!!!
na tvoje prvo pitanje odgovor je:
-vaginalna infekcija (bakterije gljivice) se moze preneti na usnu duplju,ukoliko je doslo do oralnog sexa!zato se i prilikom oralnog sexa preporucuje kondom!
odgovor na drugo pitanje:
-kondom je najsigurnija zastita od gljivicnih i bakterijskih infekcija.ako ga pazljivo skines,nece biti izlivanja sadrzaja niti ce doci u kontakt sa stidnim dlakama!
simptomi:kao kod svih infekcija:ranice u ustima,gnojne fistule...
II grupa sekreta je normalna kod zrelih,seksualno aktivnih zena.ako im pored odredjene grupe u napomeni nije napisano da li je i u kojoj kolicini pronadjeno neko odstupanje,onda znaci da je sve u redu s njihove strane!
i sledeci put pamet u glavu:kondom obavezno,da ne bi opet prolazio kroz isto!
kod urologa pod hitno!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

sludjena mama napisao:na tvoje prvo pitanje odgovor je:
-vaginalna infekcija (bakterije gljivice) se moze preneti na usnu duplju,ukoliko je doslo do oralnog sexa!zato se i prilikom oralnog sexa preporucuje kondom!
Ovde se bas nismo razumeli :oops: :lol: :lol: Msilim nisi shvatila moje pitanje, odnosno nacin, mislim sta ce mi tu kondom, kad... ZABORAVI...

POslacu ti na PM recept sta joj je njena doktorka dala, pa da vidimo sta bi moglo biti. Nazalost, izgubio sam kontakt telefone mog velikog prijatelja Baneta Arsica (koji mi je i poradjao zenu oba puta), pa ne mogu sa njim da se konsultujem!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

razjasnili na pp!!! :D
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

hunter napisao:
sludjena mama napisao:na tvoje prvo pitanje odgovor je:
Ovde se bas nismo razumeli :oops: :lol: :lol: Msilim nisi shvatila moje pitanje, odnosno nacin, mislim sta ce mi tu kondom, kad... ZABORAVI...

POslacu ti na PM recept sta joj je njena doktorka dala, pa da vidimo sta bi moglo biti. Nazalost, izgubio sam kontakt telefone mog velikog prijatelja Baneta Arsica (koji mi je i poradjao zenu oba puta), pa ne mogu sa njim da se konsultujem!
Dobar ti je nick, pravi si hunter, cuvaj se! :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ali ja sam stvarno hunter - u srcu i dusi!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

E, sad, naizgled, dobio sam lek, tj. dva i kad ih namazem, ranjena mesta, kao da se ukraste, medjutim kad dodje do erekcije, a dolazi cesto, te kraste popucau i pootpadaju uz nesnosan prijatan bol (kao kad na gumu stavite super lepak pa je rastegnete!)! Onda sve jovo nanovo. I sta sad kud dalje! Preporucise mi brom, ali ja mislim da to nije u redu...

Sta Vi mislite?
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Izleceeeen idiot! Koje sledeci!? proba? Tema: Sexom protiv mobinga (po elaboratu prof Panovica dr. prim. psihologije!!)!
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

Post od waltera »

Meni to lici na genitalni herpescic da si uhvatio hunteru....kupi aciklovir kremu i mazi tri puta dnevno.....kondom nazalost ne stiti od herpesa zato je i zaj... sto bi se reklo bas zato sto se dolazi u kontakt sa dlacicama i ostalim dijelovima genitalnog organa .......zena moze biti inficirana a da nema vani ranica i otuda taj jak sekret.....simptomi mogu jos i pratiti svrab,ranice blaga temperaturica ili drhtavica i bolovi u glu...kod zena u krstima bolovi....
Test je specifican ....znaci posebano se radi test na taj virus
A malo apstiniraj dok ti to ne prodje......znaci bez erekcije i onog jedno vrijeme
Odgovori