el moze pomoc...?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bambi93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 19, 2010 4:56 pm

el moze pomoc...?

Post od bambi93 »

e ovako imam problem sa testisima...imam neku grudvu kao da mi je 3 testis,a ustvari nije,mekse je od toga...nzm sta da radim...??moze pomoc pls.. :(((
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: el moze pomoc...?

Post od Dr011 »

ovo bi pre bila uroloska tematika, ne polna bolest...sad tu ima puno pitanja - a gde se ta grudva tacno nalazi, koliko je velika, kakvog je oblika, kada se stvorila, da li boli, da li raste itd...u principu na slepo ne moze nista sa sigurnoscu da se kaze, jedino opipavanjem bi moglo da se vidi o cemu se tacno radi, tako da preporucujem pregled kod urologa...
bambi93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 19, 2010 4:56 pm

Post od bambi93 »

pa nisam znao gde da postavim...nalazi se pored desnog testisa...manja je malo od teniske loptice,a neki put kad se probudim ujutru nema je uopste pa se pojavi malo kasnije...imam je vec neko vreme...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

po tom opisu lici na preponsku kilu...treba obaviti pregled kod urologa ili opsteg hirurga, jer dok se to ne vidi ne moze sa sigurnoscu da se kaze da li jeste ili nije to...
Odgovori