Moj partner je pre mesec dana imao fleke po licu koje su ličile na herpes,sve to praćeno otokom limfnih žlezda na vratu. Posavetovao se sa doktorom, prijateljom, ali nije otišao da uradi analize. Doktor je posumnjao na hlamidiju. Meni je bilo čudno i meni ne pojmljivo i nemoguće, iz mog ugla. Nisam ni ja pametno odreagovala, nisam otišla kod doktora ali nakon tri nedelje javili su se simptomi koji su me bukvalno naterali da odem kod ginekologa. Doktorka je pregledom konstatovala jaku upalu jajnika sa obilnim sekretom i prepisala meni hemomicin 2 puta 400mg, orvagil vaginalete uveče i ujutro tabletu od 400mg, njemu jutro i veče orvagil tablete od 400mg.
Iskreno nikada nisam posumnjala na ovakvu infekciju,valjda zbog svoje iskrenosti sam postala i naivna. Molim one koji pouzdano znaju, znači one koji su upućeni,na koje sve načine može doci do infekcije. Kada vratim svoje sećanje unazad,meni su i ranije postojali simptomi kopji su ukazivali na infekciju ali ih nisam prepoznavala. Da li postoji mogućnost da bakterija - vitus ''miruje'' u organizmu i koji je to period.
hvala vam, znam da je ovo samo da kažem , mala uteha dok ne odem na prvu kontrolu nakon ispijene terapije i uradim detaljne analize. Dobro je da postoje ovakvi forumi i ''probude'' ovakve kao što sam ja.
molim pomoc
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sta je vas partner imao po licu to vam niko sad ne moze reci, ali ako je vas ginekolog posumnjao na infekciju hlamidijom, onda niste dobili dobru teraoiju. O samoj bolesti procitajte vise u Lepljivoj, a terapija treba da bude indenticna za oba partnera i da bude u dovoljnoj dozi i da traje dovoljno dugo. Koliko vidim vas partner je dobio samo Orvagil, bez antibiotika sto nije terapija za hlamidiju...