molim za pomoc!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ilija30
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 12:35 am

molim za pomoc!

Post od ilija30 »

devojka je pocela da mi se zali da u zadnje vreme ima bolove pri mokrenju,sexualnom odnosu i da joj se sa vremena na vreme pojavljuju kao neke ranice.pojave se,i posle 2-3 dana nestanu,a i ja sam primetio da povremeno imam crvene sitne pecate na glavicu.dali neko moze da mi objasni sta je u pitanju?znam da trebamo da odemo kod doktora,ali dali neko moze da mi kaze o cemu se radi,da znam na sta da se spremim... unapred hvala...
ilija30
Novi član
Novi član

Post od ilija30 »

niko nemoze da mi pomogne? :(
xtreme
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 2:05 pm

Post od xtreme »

da li cura ima pojacan sekret? da li je neprijatnog mirisa, koje boje?
neka ode kod ginekologa da joj uzmu vagionalni bris i urade analize. verovatno nije nista strasno, predpostavljam da je u pitanju trihomonas vaginalis.
ilija30
Novi član
Novi član

Post od ilija30 »

nema pojacan sekret,samo ima bol pri odnosu i pri mokrenju.nemam predstavu sta bi to moglo da bude...i sta mi jos nije jasno...zasto se povuce pa se posle nekog vremena ponovo vrati...a sta je samnom,to cu videti sutra kad odem kod doktora.
xtreme
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 2:05 pm

Post od xtreme »

to ti je najpametnije, odes kod doktora i resis dileme :lol: treba i cura da ode... to da se povuce, pa se vrati, ne znaci nista, verovatno se ne ispoljava uvek, a i dalje postoji. aj srecno kod doce i javi sta je bilo :wink:
Odgovori