molim za pomoć 2

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bugivuginaprugi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 7:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim za pomoć 2

Post od bugivuginaprugi »

bok, ja sam iz hrvatske i imam jedan problemčić. sa sedamnaest godina dobila sam HPV, od dečka koji je do tada bio promiskuitetan. to mi je bio prvi spolni odnos, te sam s tim dečkom ostala do danas. s Hpv - om sam dobila i bradavice koje sam liječila Condyloxom i elektroterapijom. od drugog mjeseca na papa testu se ne pokazuje hpv i nemam bradavice! što to točno znači? znam da je hpv virus i da za cijeli život ostaje u tijelu, no što to znači za mene, prenosim li ga ja, vrraćaju li se kondilomi u takvim slučajevima? znači već godinu dana "nemam" hpv. uz hpv sam imala infekcije i cin 1, za koje je moja dermatovenerologica da su kandida, pa trihomonas itd. bez da mi se radio bris. liječim u zadnje dvije godine u prosjeku jednom mjesečno infekcije (gljivične, valjda?) vaginaletama( gyno-daktarin, canesten itd.), kremama (gyno-daktarin..) i diflucann kapsulama. liječio se i partner,mada ne tako redovito. što hoću reći je da uz sve terapije, pretrage (bris cerviksa bakteriološki-anaerobno i aerobno-sterilan,bris cerviksa itf-chlamydia trachomatis nije nađena, pretrage mokraće..) konstantno mi puca koža međice, osjećam svrbež povremeno, vagina nema normalnu zdravoružičastu boju, osjećam bol pri spolnom odnosu, osječam povremeno tupu bol u klitorisu i kao neki čepić, ne svršavam vaginalno od kad sam stupila u spolne odnose; jesam tri puta što znači da mogu (haha), klitorisno nemam problema. stvarno radim sve što mogu, pravilna prehrana, ne pijem alkohol, smanjila pušenje na dvije do tri cigarete dnevno, iskuhavanje i nošenje samo bijelih pamučnih gačica, ne perem se sapunom uopće( nego kaduljom???). ne znam što uzrokuje te unfekcije, je li to možda na psihičkoj bazi, jer uzroka nema (na nalazima mi uvijek piše; u zadnjih godinu dana , malo bakterija!). pomagajte ako imate iskustva, ja sam već odustala, čak mi i ginekologica kaže da više ne zna šta da radi samnom ! :roll:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Malo bakterija? Kakav je to nalaz? Jel izolovano neshto i u kolikom broju?

Ako je nalaz sto se tiche gljivica, bakterija, virusa b.o. onda chemu briga?

Prochitaj koji tekst o vaginalnim infekcijama na podforumu Ginekologija i videcesh da svaka zena tokom zivota ina bezbroj infekcija, razlog im moze biti jednostavno neshto sto ne mozesh otkriti, pad imuniteta, uloshci, bakterije u vodi, toalet papiru, wc dasci, na rukama ili usnama partnera ako praktikujete oralni sec...bezbroj razloga i prilika za nastanak infekcije, tako da nemoj se oko ovoga trzati i brinuti vec samo redovno idi na kontrole zbog HP virusa i eto vec i sama znash kako se odrzava higijena i briga o svojim organima.

Svog ginekologa pitaj za savet za neki antiseptichki gel, lubrikant ako su ti infekcije uchestale.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ha ha ha, zemljakinjo, iako imas problem, imas i duha, sto je retkost na forumu!
Sto znaci da mogu...

Nasmejao sam se do suza :lol: :lol: :lol:
pomagajte ako imate iskustva, ja sam već odustala, čak mi i ginekologica kaže da više ne zna šta da radi samnom !
Nek te posalje 'vamo :lol: rijesicemo!

Pozdrav za Pulu uz pjesmu:

http://www.youtube.com/watch?v=ZL6mwivA54k
Odgovori