Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Pre dve nedelje sam imao rizican odnos ( jedna devojka mi je "pusila") i sada imam temperaturu, upalu grla, otekle su mi zlezde na preponama, a pored toga od juce osecam i neki blag svrab ili peckanje na kozici oko testisa .... koliko ja znam to su sve simptomi hiva? DA LI JE MOGUCE?????? ili je samo neka prehlada i gripa. E da i nije mononukleoza jer sam radio analize, bio sam kod lekara opste prakse za tu temperaturu i upalu grla. Sada primam penicilin injekcije. Leukociti su mi dobri, kao cela krvna slika pa i ne znaju bas sta mi je, jos cekamo neke analize u cetvrtak. Da nisu zlezde natekle zbog te bolesti ili da nije bolest i zlezde zbog hiva???
Jao kakva sida, dok bi postao hiv pozitivan treba vremena... Pazi ovako sve polne bolesti imaju simptome povisene temperature, tako da prvo sto trebas da uradis je da se testiras na sve polno prenosive bolesti. Ne panici, vec lagano.ajd