Kvrga na testisu

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
NNikola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 6:36 pm

Kvrga na testisu

Post od NNikola »

Imam 16. god. Muchi me problem kvrge na desnom testisu, kvrga je vrlo mala, nedavno sam je primetio, primecuje se da mi je desni testis veci od levog. Nemam nikakvih bolova. Da li postoji mogucnost da je to tumor ?
NNikola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 6:36 pm

Post od NNikola »

Jos jedna stvar, nije mi se citav testis povecao, nego samo jedan mali deo testisa.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Doktor Pavle sa Instituta bi ti nadjenuo nadimak Tromudac :lol:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

kako inace ta kvrga izgleda,kako je to danas?
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re:

Post od Miki89 »

hunter napisao:Doktor Pavle sa Instituta bi ti nadjenuo nadimak Tromudac :lol:

Hunteru ako coveku ne mozes da pomognes i nemas nikakav savet da mu kazes onda nemoj ni govoriti nista...To su ozbiljne stvari,a tebi je smesno.

Nikola pravac doktor!Nadam se da si dosad otisao!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Re: Kvrga na testisu

Post od Slavko_slavko »

postoji mogucnost da je bruh,ali mala,najverovatnije jeste neka vrsta tu formacije...
milic360
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 23, 2009 12:05 pm

Post od milic360 »

kako si mu ovo lepo objasnio da se covek zadivi.bruh!!! pa gde ga nadje na testisu majke ti?objasni nam svima to,prosvetli nas malo.sto se decka tice,neka se javi sto pre urologu.Moze biti sasvim bezopasna stvar a moze i pocetak neceg sto kasnije moze dovesti do teskog obolenja.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

na jednom sam sajtu nasao i taj podatak,znam sta je bruh,ali neki drugi andrak,kazu da se ispoljava enormno velikim testisom...covek je samo postavio pitanje i nije posecivao forum od tog sedmog avgusta...sta da mu kazem:brate to je sigurno rak,moras na operaciju,na hemoterapije i pici,jel?jbg...ili je izrazita upala epididimisa ili je u pitanju rak testisa treceg nema,napisao sve ono samo da bi nekako ublazio to stanje i mozda ga naterao da ode kod lekara,ali kakvo je stanje,i posto je "klinac" nece otici dok to ne metastazira i dok ne dobije uzasne bolove...
Odgovori