Otvorio sam ovu temu jer sam pre 2 nedelje slucajno uvideo kondilom malo ispod usana penisa tj unutar cackao bukvalno pipnuo odma je krenula krv.. slosilo mi se .. juce sam bio na skidanje kondiloma i rekao sam doktoru da imam i unutra otvorio sam pokazao muon je uzeo neku pincetu da to iscupa ali ja nisam mogao jedva sam ostao
o citav za malo da se onesvestim udario me znoj u sekundi... tako da sam rekao da mi to ne dira ni oni nisu znali sta da rade... zato sam dosao na ovaj saj da upitam i zatrazim pomoc od bilo koga ili da me bilo ko posavetuje...
isao sam 2 puta na przenje kondiloma... prvi put kad sam otisao doktor mi je rekao za neku vakcinu protiv kondiloma.. citao sam surfovao po netu...... i pronasao da postoje 2 vakcine protiv kond. jedna je Gardasil a druga Cervarix koja se kasnije pojavila... i sad opet moram da kazem da ko god zna bilo sta neka mi pomogne i posavetuje obrazlozi zasto ta vakcija je doba ili zasto ne... hvala za pomoc unapred.
Kondilomi unutar penisa pomoc?? Vakcina protiv kondiloma
Re: Kondilomi unutar penisa pomoc?? Vakcina protiv kondiloma
Ти се баш мучиш са тим кондиломима. Лично, више не верујем вакцинама. Свашта стављају у њих, тако да сам против.
Препоручио бих ти домаћи препарат који се прави од комовице и белога лука. Одличан је за имунитет против вируса. Рецепт погледај на мом сајту под Савети, Здравље, Имунитет.
Препоручио бих ти домаћи препарат који се прави од комовице и белога лука. Одличан је за имунитет против вируса. Рецепт погледај на мом сајту под Савети, Здравље, Имунитет.
Re: Kondilomi unutar penisa pomoc?? Vakcina protiv kondiloma
hvala vam na odgovoru.. pa mucim se sa tim kondilomima duze vreme ali to su sitne nestaju i opet se pojavljuju ali za taj unutra za to sam zabrinut...aa_aca napisao:Ти се баш мучиш са тим кондиломима. Лично, више не верујем вакцинама. Свашта стављају у њих, тако да сам против.