Kondilomi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
velikibrat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 21, 2006 2:23 am

Kondilomi

Post od velikibrat »

Pozdrav,

imao sam nezasticeni sex sa devojkom, posle sam provalio da ima kondilome...pa sam se i ja zarazio. Pojavljuju se u intimnom delu.
Procitao sam dosta toga na ovom forumu, ali nekako nisam nasao konkretan odgovor na svoja neka pitanja...

Dakle, sta sada da radim? Da li se samo od sebe "leci" ili? Koliko to traje? Kako se leci? Cime? Neka terapija ili slicno? Da li mogu nesto sam da uradim? Koje su posledice?

HVALA NA POMOCI!!!!!!!!!!!!!!!
fafa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 11:19 pm

ima nade

Post od fafa »

Veliki brate imas ozbiljan problem,govorim ti iz licnog iskustva,za razliku od mnogih ovde!Bolest je virusna i moras biti strpljiv,leci se dugo!Preporucio bih ti laser,i samo laser!Lecio sam se radiotalasima i nisam dosao do izlecenja!Puknuces kes ali ces bar biti brzo izlecen!Pozdrav i srecno! :wink:
acaziv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 1:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od acaziv »

:P
skvorecki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 7:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od skvorecki »

Tesko da ce sami od sebe da nestanu. Ono sto ti mozes da uradis jeste da pazis na zdravlje, tj. da pijes nesto za odrzavanje imuniteta, da odrzavas licnu higijenu, da odes kod dermatovenerologa, i pitas njega za tretman. U zavisnosti od velicine i distribucije kondiloma, preporucice ti odredjen tok lecenja.
Zaključana tema