kondilomi plzz

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pingo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 12:58 pm

kondilomi plzz

Post od pingo »

Molim vas da mi pomognete... imam kondilome vec bukvalno 4 meseca izlecio sam ih jednom kremom i pojavili su se u vecem broju ta krema je bila pravljena u apoteci i stvarala opekotine... i isao sam kod doktora da mi mazu s nekom kremom odpale su mi jos 3 kond. i rekla je doktorica da radim azotom sa prze i radili su i opet nista samo pece i stvorilo mi rane u predelu zahvacenom kondilomima.. i na kraju lekar mi je rekao da uzmem kremu ALDARA koja kosta od 6200 do 7500 din zavisno od apoteke.. i koristim tu aldaru uma 12 kesica i evo posle 8 potrosene kesice nema nikakve promene... a receno je da kao 3 meseca treba da lecim to znaci da kupim jos jednom tu aldaru a to ce me izaci 13000 din... posto se maze 3 ili 2 puta nedeljno.... sad se pitam dal da nastavim sa tom aldarom ili da li da uzmem kremu PAPILOMA ili mogu da koristim i jednu i drugu kremu?? daj te mi neki savet molim vaz...hvala unapred...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: kondilomi plzz

Post od aa_aca »

Пошто си за неке друге ствари користио сребрну крему, зашто не пробаш с њом?
pingo
Novi član
Novi član

Post od pingo »

ne nisi dobro razumeo koristio sam srebrnu vodu i srebrne kapi za nos koje su mi stvarno pomogle... a za srebrnu kremu nzm dal postoji za ovo...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Добро сам те разумео, зато сам и рекао да пробаш и овде. Сребро је сребро у коме год да је препарату. Ваљда не може да шкоди. :roll:
pes13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 12:58 pm

Post od pes13 »

izasla mi je bradavica kod penisa pa se plasim da nisu kondilomi ..zanima me koliko dugo je moguce da to imam...dali ej moguce da to bude u meni godinu ipo dana pre nego sto se pojavi neki simptom
pingo
Novi član
Novi član

Post od pingo »

pes13 napisao:izasla mi je bradavica kod penisa pa se plasim da nisu kondilomi ..zanima me koliko dugo je moguce da to imam...dali ej moguce da to bude u meni godinu ipo dana pre nego sto se pojavi neki simptom
aaa ovako ako si na penisu video bradavice ne znam sta bi drugo moglo da bude nego kondilomi i to moze da stoji u tebi npr 3 -4 godine pa onda da ti se pojavi odjednom...ja sam jedno vreme imao..i da ne verujes nestalo mi je samo ..jednostavno se povuklo..i kad sam drugi put dobio onda sam se uplasio jer je bilo vise..sad se trenutno lecim sa kremom aldara koja kosta od 6000 do 7500 u zavisnosti od apoteke ali sam cuo da je krema papiloma jako efikasna i kosta 1300 kutija kreme a aldara to su samo male kesice u kutiji imas 12 kesica i to ti traje mesec i po..a treba da kupis 2 kutije.. sporije proces ide.. ali verujem da cu uzeti papilomu ..tako da i tebi to preporucujem... pozz
Odgovori