kondilomi tj papilomi na jeziku

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
beogradjanin1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 10:55 pm

kondilomi tj papilomi na jeziku

Post od beogradjanin1234 »

Kako se lece kondilomi na jeziku?
fortuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 5:18 pm

kondilomi

Post od fortuna »

Mislis da se mogu pojaviti na jeziku!? Svasta je moguce, jel to oralnim sexom?
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Radi li se o kondilomima ili papilomima?

Papilomi se koliko ja znam ne lece, jer je to normalno tkivo.

http://www.netdoctor.co.uk/ate/skinandhair/206769.html
captain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 1:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kondilomi-papiloma virus?

Post od captain »

...upravo mi je devojka javila da je bila kod ginekologa i da su rekli da ima kondilome(!!!)...s obzirom da mi je drug pre par godina imao kondilome, i da je lecenje bilo dugo i veoma bolno, pokusao sam na netu da nadjem nesto vise o tome, ali su komentari i iskustva dosta razlicita i cesto kontradiktorna...najveca frka je sto kazu da taj virus ostaje u organizmu i da se ne moze izbaciti...
...procitao sam sve poruke na forumu, ima dosta suprotnih stavova, ali u sustini to je to...
...interesujuju me skorasnja iskustva drugih, ima li nekog napretka sto se tice otkrivanja virusa kao i preporuka nekog provereno dobrog dermatovenerologa...

....ustvari, kako je sve to islo i sta mi je najveca frka...
Ona je udata i necu ni da zalazim u to kako je ona to dobila(mnogi ce reci-dobio si sta si zasluzio)...sa tom devojkom sam imao odnos samo jednom, ukljucujuci i oralni, pre tri dana i taman je grip poceo da nestaje, ali te iste veceri, posle odnosa meni su zlezde u grlu nenormalno otekle...da li je moguce da to ima veze sa tim?...da li uopste postoji mogucnost da ja nisam zarazen?....da li to konacno moze da se proveri?...
...najgore je sto sam se zaljubio u tu devojku i nadao sam se nekoj, mozda ozbiljnijoj vezi u buducnosti(znam da je udata, ali je predivna)...i sta sad, sta mogu da ocekujem od ove bolesti?...

...na forumima kazu da su muskarci nosioci, da li to znaci da ako ikada budem spavao sa bilo kojom devojkom, da cu je zaraziti?...to je vrlo tesko za prihvatiti...kako uopste da proverim da li sam zarazen?...

...ne spadam u panicare i hipohondre, ali sto vise citam razlicite stavove o ovome, sve vise me hvata frka...
...nadam se da ce neko moci da priskoci u pomoc svojim iskrenim stavom, strucnim misljenjem ili iskustvom...hvala vam unapred....
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Posto si u vezi sa udatom zenom ne zasluzujes nikakav odgovor. Oboje vas treba obesiti.
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Можда би било занимњиво погледати ово

http://www.newscientist.com/article/dn1 ... ancer.html

или

http://www.rdoc.org.uk/hpv.html
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

А мене занима нешто. Како брачни парови објашњавају једно другом појаву кондилома? ето баш ме занима.

Имам ја једну причу. Пита мене моја пријатељица, откуд њој кондиломи, седми месец трудноће. Јел то од неког госта, преко тоалет даске...? Јесте, рекох јој..а шта да јој кажем! Кад је већ појела *овно и удала се са двадесет и једну годину, и има већ дете. Све би јој пало напамет, само не оно што треба. И колико човек треба да је необавештен. :evil: :cry:
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Jefimija napisao:А мене занима нешто. Како брачни парови објашњавају једно другом појаву кондилома? ето баш ме занима.
Nazalost, mozda se isto to desi i tebi ili meni :cry: Evo, decko koji se meni trenutno svidja... znam da je imao 'burnu proslost', ali sta ja tu mogu? Ne moze da pocne da mi se ne svidja. Koliko on zna, nema virus, ali test ne postoji, i ko garantuje da on to nije pokupio od nekoga i da je nosilac? A ja potpuno mogu da zamislim da se udam za njega :(
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Ма каква бурна прошлост. Упознали су се као деца... Свиња је био са другом док је она трудна седела кући и спремала му ручак. Како се зезнула...невероватно
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm

Post od nenadns »

period za inkubaciju HPV virusa je minimum 3 nedelje, odnosno tada je moguca pojava simptoma, ali najcesce virus miruje u organizmu mesecima, cak i godinama, tako da niko ne moze pouzdano da kaze kad se zarazio kondilomima...
Marinaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm

zeleni caj

Post od Marinaja »

ljudi,provereno dobro,ima snazno antivirusno dejstvo,ne kazem da batalite sve druge imunostimulatore-ZELENI CAJ!nece da skodi nikako!
Ako imas cilj,naci ces i put do cilja...
Odgovori