Kondilomi ili ne?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 5:08 pm
Kondilomi ili ne?
Kao prvo izvinjavam se na otvaranju teme pod ovim nazivom po ko zna koji put ali mislim da svako od nas ima neki problem koji je specifičan pa tako i ja. Naime danas sam bio kod dermatovenerologa i dijagnoza je bila kondilomi na koži penisa i na testisima. Međutim prilikom pregleda lekar nije bio siguran da su to kondilomi, prvo je pretpostavio da su to neke druge bradavice a što mi je najčudnije izgled bradavica na penisu i na testisima se razlikuje?! Pregled je, bar po meni, obavljen što reče neko ovde "odokativnom metodom" naravno u privatnoj ordinaciji. Kao terapiju sam dobio tretman tečnim azotom i gentamicin mast koju treba da nanosim 2xdnevno a gledajući na ovom forumu nisam naišao na tu vrstu terapije (gentamicin). Takođe gledajući slike kondiloma na ovom forumu moja sumnja je još više došla do izražaja jer mi baš i ne liče na one koje ja imam. Molio bih nekog ko je stručan ili ima iskustva sa ovim (znam da su ovde ranije doktori odgovarali na pitanja, ne znam kako je sada) da me savetuje šta da radim, da li da odem još negde na pregled? Postaviću slike za par dana pa ako neko bude raspoložen da pomogne hvala unapred!
kao prvo to mora da se pogleda i vidi, taj dr je to vidio i odredio, ako sumnjas, najbolje da odes jos nekom dr da otklonis sumnje svoje....
pored te terapije, jačaj imunitet svoj!
neki pacijeti su pili i špricali koloidno srebrenom vodom i kondilomi su nestali.....a sve to zavisi od vrste kondiloma, i stanja tvoga imunog sistema
pored te terapije, jačaj imunitet svoj!
neki pacijeti su pili i špricali koloidno srebrenom vodom i kondilomi su nestali.....a sve to zavisi od vrste kondiloma, i stanja tvoga imunog sistema