Da li kijanje i curenje iz nosa utice na HIV test
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 5:01 pm
Da li kijanje i curenje iz nosa utice na HIV test
Danas sam se testirao na HIV ali sam poslednjih 2-3 dana ponekad kinuo i imao curenje iz nosa, ne znam da li se to moze i nazvati prehladom, interesuje me da li to stanje moze dati lazno pozitivan ELISA test? Ovo pitam jer sam negde procitao da neke infekcije mogu dati lazne pozitivne rezultate? Molim vas ako mozete brzo mi odgovorite?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 5:01 pm
Re: Da li kijanje i curenje iz nosa utice na HIV test
Da se pohvalim danas su mi stigli rezultati i posle godinu i vise od rizicnog kontakra sve je NEGATIVNO 
Prvi test sam uradio posle 6 nedelja. Doktorka koja mi je radila test mi je rekla da nema potrebe za daljim testiranjem ali posle god i nesto javila mi se neka sumlja pa sam morao ponoviti. I da naglasim da sam od tog kontakta bio u apstinenciji. Pozdrav drugari.
P.S. Ovim putem zelim da se zahvalim Doktorkama i sestrama kako iz Infektivne klinike za polene i tropske bolesti tako i osoblju labaratorije kod koje sam se testirao, to su ljudi velikoga srca, hvala im

Prvi test sam uradio posle 6 nedelja. Doktorka koja mi je radila test mi je rekla da nema potrebe za daljim testiranjem ali posle god i nesto javila mi se neka sumlja pa sam morao ponoviti. I da naglasim da sam od tog kontakta bio u apstinenciji. Pozdrav drugari.
P.S. Ovim putem zelim da se zahvalim Doktorkama i sestrama kako iz Infektivne klinike za polene i tropske bolesti tako i osoblju labaratorije kod koje sam se testirao, to su ljudi velikoga srca, hvala im