Uhhh kako krenuti ....
Imao sam hlamidiju, izlecio na svu srecu posle prve ture antibiotika.... Radio min 20 briseva na sve i svasta u tom periodu .... Posle toga dosla obrezivanje, pa mesec dana savova i lupanaj glave o tome ....
Imam sada problem .... Trebao sam da imam sex sa devojkom , zakuvalo se, nemam problema sa impotencijom, znaci sve radi kako treba .....
Prvo sto sam pomislio kada se zakuvalo jeste u jbt sta ako ima nesto i opet se necim zarazim ..... Jutro pre toga radio sam kontrolni bris :|
Kondomi su bili spremni naravno i ja stavljam cim sam je skinuo da ne bih 'njega' slucajno zakacio na nju ... U tom trenutku mi 'pada' i ja ni makac dalje ....
Nista od orala, i mazenje ne mogu go nego moram staviti kondom ... Nekako mi to sve otislo malo predaleko ... Nije mi prijatno .... Sex bi trebao da bude nesto najlepse .... A ja lupam glavu o ovome..
Ne znam da li da idem negde na razgovor ? Ne mogu da trazim od devojke papir da je 'cista' , ali ja imam moje pripremljene :|
A glupo mi da joj kazem, e imao sam polnu bolest pre sexa, u jbt ja bih se zgrozio, a ne spavao sa sobom kasnije :|
Kako se nositi sa svim tim?
Kako nastaviti sa sexom posle polne bolesti ?!
Re: Kako nastaviti sa sexom posle polne bolesti ?!
To je cuveni sindrom, ko se jednom opece u hladnu supu duva. Ali brate ne mozes tako, kad bi svi tako razmisljali i bili preoprezni, niko ne bi ni imao sex. To sto si nekad imao bolest, pa to je normalno, maltene danas su to domace zivotinje, koliko ih ima. Dakle, pametan i oprezan da, istraumiran nikako. Zivot ide dalje. Zasto bi te bilo sramota da priznas devojci da si imao nekad bolest, pa ne mora da znaci da si ti kriv za to, jednostavno imao si neku proslost i desilo se. Isto tako bi ti morao i da razumes nju ako je ona imala. Ako se istinski volite i cak ne daj boze se desi da imate zajedno neku bolest, trebalo bi da se i tu podrzite, a ne da vas bude sramota ili da napravite psihicki problem i barijeru od toga.