Pozdrav svima,
zanima me da li se HIV simptomi mogu javiti vec nakon par sati? Imao sam seksualni odnos sa nepoznatom djevojkom, i vec nakon 2-3 sata sam poceo osjecati nocno znojenje, temperaturu, a sutradan kad sam pretrazivao na internetu o simptomima vidio sam da je jedan od njih i bijele naslage na jeziku, sto se meni odmah desilo (dakle manje od 24 sata od rizicnog momenta), te dijareja. Takodjer, pojavio mi se limfni cvor tacno nakon 2 sedmice..
Kako je moguce da mi se javljaju ovi simptomi vec nakon 2-3 sata od seksualnog odnosa, a svi govore o 2 - 4 sedmice.....
Kad se javljaju HIV simptomi?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 13, 2016 8:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Re: Kad se javljaju HIV simptomi?
Pa i nije moguce da ti se simptomi od Hiv-a jave posle 2-3 sata.Realno nemoguce.Ja nisam cula da je ikad ikom simptom hiv infekcije posle par sati se javio.Mislim da je to nemoguce.Za to vreme Hiv ne bi mogao "cestito"ni uci u tvoj organizam..a inkubacija..Mislim da to sanse nema.Moram da priznam da ostali simptomi se poklapaju sa simptomima hiv-a.Al takodje i druge infekcije bakterijske il gljivicne,mogu imati slicne simptome.Uradi testove i na hiv i na bakterije i gljivice
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ма могао се јавити и прекјуче. Нарочито тај бео језик.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 13, 2016 8:02 pm
Kristina11 napisao:Pa i nije moguce da ti se simptomi od Hiv-a jave posle 2-3 sata.Realno nemoguce.Ja nisam cula da je ikad ikom simptom hiv infekcije posle par sati se javio.Mislim da je to nemoguce.Za to vreme Hiv ne bi mogao "cestito"ni uci u tvoj organizam..a inkubacija..Mislim da to sanse nema.Moram da priznam da ostali simptomi se poklapaju sa simptomima hiv-a.Al takodje i druge infekcije bakterijske il gljivicne,mogu imati slicne simptome.Uradi testove i na hiv i na bakterije i gljivice
Hvala na odgovoru. Nisam ni ja nigdje na internetu pronasao slicno, ali sumnjam da su ti prvobitni simptomi bili od urinarne infekcije jer sam osjecao peckanje prilikom mokrenja, ali opet ne moze bijeli jezik biti od urinarne infekcije. A ovi ostali...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Beo jezik može od kandide(gljivice).Uradi bris.I uradi nalaz urinokulture.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Нема потребе да се ради брис језика. Како тупсони узимају брисеве сигурно ће бити негативан. Испирај уста содом бикарбоном.