...Imao sam odnos sa zenom 30.12.2009. godine....sutradan sam primetio crvene tackice na glansu...posle tri dana zena je dobila menstruaciju..namazao sam ENBECIN mast...kao da malo izblede ali opet pocrvene...malo su kao onako grube na dodir...jedna je malo veca...oko 5 mm ostale su sitnije...ima li i ispod glansa kada se povuce kozica dole...me pece me kad mokrim...ali osecam povremeno peckanje u mokracnom kanalu...pio sam skoro Palitrex jer mise pojavilo crvenilo na licu koje me je jako peckalo...pored Palitrexa koristio sam i sinopen mast...kao alergija...sad se smanjilo...izbledelo da se tako izrazim....pa se perutalo....sad redovno mazem Niveu posle umivanja Dr.Plant antibakterijskim sapunom...ponekad pecka a ponekad ne...ali jis uvek imam to crvenilo po licu...
Prosle godine sam imao jaku upalu prostate koju sam izlecio Ciprocinalom....da li je moguce da se upala vrati i da li se zbog toga pojavljuju te tackice...
Ono sto mene zanima je da li su te tackice nastale kao posledica pojacanog sekreta u predmenstrualnom periodu...ili kao posledica koriscenja Palitrexa...o cistoci jako vodimo racuna jer imamo decu pa sam sada jako zabrinut...molim za savet
jedno pitanje u vezi crvenih tackica na glansu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 04, 2010 1:33 pm