Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
U poslednje vreme primetio sam da mi se na i oko glavica javlja neka tecnost koja se do kraja dana pretvori u veoma tanak sloj belo-providne smese. U pocetku nisam tome pridavao znacaj, ali sad me vec nervira. Takodje ima i malo los miris. Higijenu odrzavam normalno. Bio sam kod doktora za kozne bolesti, koji me je pregledao samo pogledom i rekao da to nije nista osim da se taj deo uda malo vise znoji (u tom smislu mi je rekao) i da mazem to sa nekom mascu. Mazao sam neko vreme ali posto koza ne upije maltene nista opet sam imao naslage koje ruzno izgledaju pa sam odustao od mazanja. Da li na osnovu gore recenog neko moze da mi kaze o cemu se tu radi, i kako da se otarasim toga. Ili ako bi trebalo da odem na ozbiljan pregled, koje mesto u Novom Sadu mi predlazete? Hvala unapred.
Imam samo jedan komentar,koji ti nimalo nece pomoci,ali ne mogu da odolim.ZASTO pitati ovde u koju laboratoriju ici,kod kog lekara,itd itd???
Zasto to ne bi pitao nekoga u Novom Sadu,ili jos bolje sam nasao neko mesto????
marko_lazic napisao:Imam samo jedan komentar,koji ti nimalo nece pomoci,ali ne mogu da odolim.ZASTO pitati ovde u koju laboratoriju ici,kod kog lekara,itd itd???
Zasto to ne bi pitao nekoga u Novom Sadu,ili jos bolje sam nasao neko mesto????