Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
prvo da se unapred izvinim ako sam pogresio mesto teme
pre par dana posle mastrubacije mi je penis otekao(kao da me je ubola pcela)
bio sam kod doktora koji je bio u guzvi i rekao mi je da sam prikljestio penis i da mi je zbog toga otekao...procice za par dana
otok mi je splasnuo na nekim delovima penisa al se povecao na drugim
inace boli me vena sa donje strane penisa kad je pipnem
izvini sto se salim na tvoj racun,ali to je super,neki bi sve dali da imaju deblji penis... salu na stranu,probaj da se drzis apstinencije,pa onda opet za nekoliko dana vidi sta ce ti se desiti kada opet budes masturbirao,ako ti se opet bude pojavilo,idi kod doktora,ali kod nekog normalnog,koji ce imat vremena da se posveti tvom slucaju...pozdrav,i bez ljutnje zbog onog sa pocetka...
sve je to lepo divno i krasno za ljude koji bi to zeleli, al mogu da se kladim da ne bi zeleli da ne mogu od koze da izvuku glavic napolje... ne bi se ja zalio za deblji penis al toliko deblji da me podseca na cevap... neka hvala hocu moj normalni
nadam se da ce se unormaliti za par dana †
Ili moze biti lazna fraktura penisa, citat:
"Lazni prijelom penisa
Prijelom penisa je dobro opisana ozljeda kod koje pacijenti tipicno
opisuju zvuk poput pucanja, udarca ili krckanja nakon kojeg slijedi naglo
opustanje penisa. Ponekad se pacijenti javljaju sa simptomima
'prijeloma penisa', ali negiraju da su culi ikakav zvuk i erekcija nije naglo
nestala. U ovim situacijama moze se raditi o ozljedi krvnih zila ili
Mondorovoj bolesti te se nazivaju lazni prijelom penisa."
brate pero nemoj me plasiti
definitivno mi penis ne izgleda kao onaj na slici ili ista slicno
prav je ko strela al jedino sto je koza oko glavica i sredine penisa previse debela(otecena)
sva sreca nije fraktura penisa, ali predpostavljam da ima veze sa onim sto je jelena rekla(i nadam se)
slavko i meni je pucala kozica kada sam imao 5-10 godina i da uzasno je bolelo, mada sam ja jos imao neke komplikacije -.-
I ja cu da se nasalim, umoci ti njega u njegov prirodni lek, pa ces viditi kako ce se cevap smanjiti Manje onanisi, vise ga meci gde mu je mesto. Mozda si ga tandrljao prljavim rukama, pa si fasovao neku infekciju, pa mali zadebljao! Hoce i od kandide da otece. Imas li belo po njemu i pece li te kad soras?
jeco nisu povezane...to sam imao kad sam bio klinac(mislim bas bas klinac)
hunteru ja bih al ne tece svima med i mleko po tom pitanju
nisam ga tandrljao prljavim rukama to sam 100 posto siguran a belo po njemu nemam
ne pece me kada soram
to sam prvo proverio cim sam video sta mi se desilo
pero nedo bog(mislim fraktura)!!!!
inace smanjuje se po malo otok al jos uvek je poprilicno velik
Sto jednostavno ne odes kod lekara? Ja kad sam prvi put imao problem jedva sam skupio hrabrosti da odem, sada bi mi bilo opusteno da odem, ali na svu srecu nemam nikakvih problema.
ma bio sam i glat me je blago receno odjebao -.-
kao u nekoj guzvi je bio i ae na brzinu da vidim,ah prikljestio si ga procice ti brzo a eo za 6 dana jedva da je malo splasnulo :@