Iskustva sto pre,molim vas :o(
Iskustva sto pre,molim vas :o(
Za 3-4 dana treba da idem da mi skudaju kondilome..imam ih malo i to hvala Bogu ne ujutra vec samo na labijama i na rubu vagine 2 mala..Ali se uzasno plasim jer sam neverovatna kukavica..ne bih da mi rade sa totalnom anestezijom jer su mi rekli da se daje u venu,a opet plasim se i lokalne..Kakva su vasa iskustva,nova sam ovde,verujem da ima dosta tema o tome,ali vise ne mogu ni da trazim..Heeelp..
To posle mi njie strasno,jedino cega se plasim jeste anestezija jer iglu ne smem ni na filmu da vidimDjuu napisao:Pa, bolece te, spremi se na to.
Bolece te dok ti ih skidaju bez obzira na lokalnu anesteziju ali jos vise ce te boleti posle, nekoliko dana.

Meni su ih skidali za vreme trudnoce, isto sam imala nekoliko spoljasnjih, pored svakog su me bockali iglom i davali anesteziju, to je bolelo vise nego samo skidanje koje je neprijatno, pecka i oseca se odvratni miris paljevine.
Meni je posle bio veliki problem jer su mi kondilomi bili na preponama, to su zive rane koje uzasno bole, kao da ti je neko gasio cigare na telu (glupo poredjenje ali pretpostavljam da to tako izgleda)
Bas sam ti sad slikovito opisala?!
Zelim ti da te sto manje boli!
Meni je posle bio veliki problem jer su mi kondilomi bili na preponama, to su zive rane koje uzasno bole, kao da ti je neko gasio cigare na telu (glupo poredjenje ali pretpostavljam da to tako izgleda)
Hvala ti puno...Nekako koliko god se plasila lakse mi je da cujem i tudja iskustva..Danas sam zakazala i u petak idem da mi skinu to..Meni su pominjali da se da anestezija jedna za ceo taj deo..Da li je to da me ne bi plasili ili jer su moji bas mali ili sta ne znam..Djuu napisao:Meni su ih skidali za vreme trudnoce, isto sam imala nekoliko spoljasnjih, pored svakog su me bockali iglom i davali anesteziju, to je bolelo vise nego samo skidanje koje je neprijatno, pecka i oseca se odvratni miris paljevine.

Pa ne znam sta da ti kazem, mene su bas izbockali, bilo je (blago receno) uzasno.
Inace su mi radili u Narodnog fronta, bila sam u 9-om mesecu trudnoce jer su se tek tad od prilike i pojavili, pa kad sam ja to tako trudna i debela prezivela i ti ces, ne brini.
Ponesi mrezaste uloske kad budes isla da ti ih skidaju.
I javi mi kako si prosla.
Inace su mi radili u Narodnog fronta, bila sam u 9-om mesecu trudnoce jer su se tek tad od prilike i pojavili, pa kad sam ja to tako trudna i debela prezivela i ti ces, ne brini.
Djuu napisao:Pa ne znam sta da ti kazem, mene su bas izbockali, bilo je (blago receno) uzasno.

mene je jako bolelo i nisam mogla da stojim na nogama posle intervencije...
6 nedelja nisam mogla ni da zamislim seks...
moja drugarica- ništa posebno, kaže...
imala je seks već nakon nedelju dana
dakle individualno je a moj ginekolog je jako nežna žena, pa je i pravila pauze i sve..
u svakom slučaju rak grlića materice BOLI MNOOOGO VIŠE.
neprijatan je i odlazak kod zubara, pa moramo!
ovo je još važnije čini mi se
dakle individualno je a moj ginekolog je jako nežna žena, pa je i pravila pauze i sve..
Hvala i tebiii...svako iskustvo mi znaci sada...napisacu i svoje kada najzad zavrsim sa time..
123456 napisao:mene je jako bolelo i nisam mogla da stojim na nogama posle intervencije...
Sweetgirl, komentari koje si dobila za sada verovatno jesu istiniti ali na osnovu njih se ne moze izvuci ispravan zakljucak. Moja devojka je skidala kondilome i nista strasno nije bilo niti ju je nesto strasno bolelo. Naprskaju te nekim sprejem i to ti je anestezija. Barem je njoj tako bilo. Nakon intervencije smo najnormalnije prosetali 500m do kola i mogla je normalno da hoda posle toga.
Slazem se, sve je individualno.Ka1 napisao:Sweetgirl, komentari koje si dobila za sada verovatno jesu istiniti ali na osnovu njih se ne moze izvuci ispravan zakljucak. Moja devojka je skidala kondilome i nista strasno nije bilo niti ju je nesto strasno bolelo. Naprskaju te nekim sprejem i to ti je anestezija. Barem je njoj tako bilo. Nakon intervencije smo najnormalnije prosetali 500m do kola i mogla je normalno da hoda posle toga.
Sve naravno zavisi najvise od velicine i lokalizacije kondiloma.Tvoja devojka Ka je imala srece sa tim sprejom,barem je nisu bockali

Sweet zelim ti sto bezbolnije resavanje problema.
Javi kako je bilo
pozz
Ljudi hvala vam svima,ja sam zavrsila sa time...Ovako najveca kukavica na svetu kaze da nije nista strasno
) cula sam prica i prica i otisla istraumirana,ali nista od toga nije bilo..zamolila sam da mi rade samo sa tom anestezijom u spreju,unutra nisam osetila ama bas nista,znaci nista nista,a spolja malo kao da me neko opekao cigarom na svaki,ali opet nije neizdrziv bol..Doktorka je vise nego divna ,posle toga sam najnormalnije sve mogla da radim,niti imam rane neke velike,niti me mnogo pece,boli,jos sam plus dan posle toga dobila..
Ako ikome bude trebalo uvek bih preporucila ovu doktorku i naravno svakoga ohrabrila da nije apsolutno nista strano..Hvala vam svima u svakom slucaju..

Ako ikome bude trebalo uvek bih preporucila ovu doktorku i naravno svakoga ohrabrila da nije apsolutno nista strano..Hvala vam svima u svakom slucaju..
Ka1 napisao:Sweetgirl, komentari koje si dobila za sada verovatno jesu istiniti ali na osnovu njih se ne moze izvuci ispravan zakljucak. Moja devojka je skidala kondilome i nista strasno nije bilo niti ju je nesto strasno bolelo. Naprskaju te nekim sprejem i to ti je anestezija. Barem je njoj tako bilo. Nakon intervencije smo najnormalnije prosetali 500m do kola i mogla je normalno da hoda posle toga.
Nemam pojma, bilo je neizdrzivo. Malo je falilo da im se porodim tamo. a u frontu je inace kao na klanici. Mozda im je nestalo spreja?!Ka1 napisao:Da, kod nje ocigledno nije bila toliko losa situacija. Nego Djuu, zaista, kako bre to bockali su te za svaki kondilom!?? Nemoguce!?

Sweet drago mi je da si dobro prosla.
Ma ja sam u stvari baksuz, izgleda.
Sweet, drago mi je sto si super prosla samo mi ta tvoja doktorka nije bas najjasnija, mislim ladno ti je radila intervenciju dan pre ciklusa!??
Ne mogu da verujem, pa to bi valjda trebalo da se radi upravo NAKON ciklusa... barem je nama receno tako, mi smo cekali da menstruacija prodje... sto je i logicno, zar ne?