infekcija!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tasko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2007 3:18 am

infekcija!

Post od tasko »

imao sam odnos sa devojku posle 2-3 dana pojavile su mi se crvene tackice oko glavicu i crvenilo na kozici(to mi se je dogodilo i pre 10 godina,ali imao sam penicilinsku terapiju posle koje je nestalo sve do sada), posle neko vreme su nestale.Ali potom pocelo je da me pecka pri mokrenju i pojavio se zutkasti sekret i crvenilo na kozici,pa sam otisao kod doktora i nalazi su bile"MIKROSKOPSKI I KULTURELNO NI SU NADJENE PATOGENE BAKTERIJE"I "URINOKULTURA OSTALA JE STERILNA NAKON INKUBACIJE OD 24 SATA".Devojka je bila kod genikologa i pretragom je ustanovjeno da je"cista",vaginalna grupa I.Doktorka mi je prepisala antibiotike"SUMAMET".Prosla je jedna nedelja ali poboljsanja nema!mozete li mi pomoci!
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

Kako je doktorka obrazlozila to sto ti je prepisala Sumamed? To je prilicno jak antibiotik.
Odgovori